فرماندار قم قیمت جدید نان در این شهر را اعلام کرد
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر قم - قم- فرماندار قم عصر سهشنبه در نشست صمیمی با نانوایان در مسجد رضاییه، قیمت جدید این کالا را در سطح استان اعلام کرد و گفت: این دستورالعمل از ابتدای آبان ماه سال جاری اجرایی میشود.
مرتضی حیدری در این جلسه گفت: نان سنگگ با وزن 470 گرم باقیمت 1100 تومان عرضه خواهد شد، قیمت سابق نان سنگک در قم 750 تومان بود.
وی ادامه داد: نرخ جدید نان بربری نیز با وزن 650 گرم، 1000 تومان می باشد که این کالا پیشازاین 700 تومان به فروش میرسید.
به گفته وی، نان تافتون با وزن 170 گرم با نرخ جدید 300 تومان عرضه میشود، این کالا پیشازاین با نرخ 200 تومان عرضه می شد.
وی اضافه کرد: همچنین نان لواش با وزن 170 گرم از نرخ 200 تومان فعلی به 300 تومان افزایش قیمت پیدا کرد، همچنین نان ریزشی در بخش نانواییهای دولتی نیز از هر کیلوگرم 1700 تومان به 1900 تومان افزایش یافت.
وی گفت: در بخش نانواییهای آزادپز نیز نان سنگک با وزن 470 گرم از 1100 تومان به 1500 تومان و نان بربری با وزن 660 گرم از 1100 تومان به 1300 تومان افزایش یافت. همچنین نان ریزشی در بخش نانواییهای آزادپز از هر کیلوگرم 2200 تومان به 2500 افزایش پیدا کرد.
نرخگذاری نان در قم با رعایت حقوق نانوایان و مردم انجام شد
فرماندار قم در ادامه این جلسه تصریح کرد: در تصمیمگیری و ابلاغ نرخ جدید قیمت نان بهصورت متوازن و همزمان حقوق بین نانوایان و مردم رعایت شده است.
حیدری بیان داشت: در 5 سال گذشته در استان قم افزایش قابلتوجهی در قیمت نان اتفاق نیفتاده و فعالان این عرصه برای رفاه عمومی فداکاری کردهاند.
وی تأکید کرد: برای نرخگذاری جدید نان در قم، جلسات کارشناسی متعددی در سطح استان از ابتدای شهریورماه سال جاری انجامشده است.
وی بیان داشت: وارونه شدن ارزش نانوایی یکی از مشکلاتی بوده که در سالهای اخیر به وجود آمده است، نان کالای اساسی بوده و باید نسبت به جایگاه و حرمت نان و نانوایی توجه لازم صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: نانواییهای استان نسبت به احیا و حرمت مجدد شغل نانوایی اقدام کنند، وجود کالای نان برای تداوم زندگی اجتماعی ضرورتی اجتنابناپذیر است.
فرماندار قم یادآور شد: رکود دار بودن قم در کیفیت نان و پخت این محصول با همکاری اداره کل غله و خدمات بازرگانی در افزایش آرد تحویلی، باید ادامه داشته باشد.
حیدری تصریح کرد: رضایتمندی مردم مساله مهمی بوده که صرفا با افزایش کیفیت نان و رعایت انصاف در تولید و فروش نان حاصل میشود.
وی با اشاره به وضعیت مطلوب رعایت بهداشت در نانواییهای قم گفت: واحدهای صنفی در این زمینه زبانزد بوده و در رعایت اصل انصاف گرایش فعالان این صنف به سمت مشتریان است.
وی اضافه کرد: نانواییهای استان نسبت به افزایش خدمات عمومی در سطح نانوایی مانند جانمایی صندلیهای انتظار و بهبود زیرساختهای موجود توجه لازم را داشته باشند.
فرماندار قم گفت: نان سنگک در قم قوت غالب مردم بوده و از محبوبیت بیشتری نسبت به سایر نانها برخوردار است و باید نسبت به افزایش قیمت آن توجه لازم صورت بگیرد.
در حال حاضر حدود 900 نانوایی در سطح استان قم فعال هستند که 603 نانوایی دولتی بوده و از آرد یارانهای استفاده میکنند و بقیه نانواییهای آزادپز بوده که تعداد کمی از آنها بدون مجوز فعالیت دارند.
-
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹:۴۹
-
۵۹ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/105887/