این 5 ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
علمی
بزرگنمايي:
عصر قم - همشهری آنلاین /با اولویت دادن به تازگی و نگهداری مناسب از غذاها، میتوانید نهتنها از طعم آنها لذت ببرید، بلکه مطمئن باشید که سالم و مغذی نیز هستند.
به نقل از indian express، گرم کردن مجدد غذاها، به ویژه باقیمانده غذاها، یک عمل رایج در اکثر آشپزخانه های سراسر جهان است. اما به گفته متخصصان تغذیه، گرم کردن مجدد برای سلامتی شما خوب نیست. درک این نکته مهم است که همه غذاها به این فرآیند واکنش خوبی نشان نمی دهند. زیرا گرم کردن مجدد برخی غذاها می تواند منجر به از دست دادن طعم، بافت، ارزش غذایی و سلامت آن شود.
به این ترتیب، بیایید بفهمیم که چرا گرم کردن مجدد برخی مواد غذایی ممنوع است.
چای
-
دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷:۱۲
-
۱۲ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/599467/