عصر قم
مدیر شیلات جهاد کشاورزی قم:
میزان سرانه مصرف آبزیان در قم حدود هفت کیلوگرم است
دوشنبه 8 مهر 1398 - 7:45:13 AM
ایرنا
عصر قم - قم - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ میزان سرانه مصرف آبزیان به ازای هر تن در این استان 6.7 کیلوگرم است که به دنبال افزایش آن هستیم.

سید محمدرضا طاهری  بیان کرد: مصرف آبزیان نقش بسیار مهمی در ارتقای سلامت افراد دارد و به همین دلیل با برگزاری جشنواره‌های محلی و دوره‌های آموزشی در کنار پخش بروشور و بسته‌های تبلیغاتی،‌ به دنبال تشویق مردم به استفاده بیشتر از این مواد غذایی هستیم و این راهبرد در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قم قرار دارد.
وی افزود:‌ قیمت آبزیان همیشه پایین‌تر از گوشت قرمز است و اگر آگاهی مردم نسبت به فواید استفاده از این محصولات بیشتر شود،‌ آن را به‌طور مستمر در سبد غذایی خود قرار خواهند داد.
وی ادامه داد: به دنبال افزایش ظرفیت تولید و ایجاد فضای رقابتی در میان بهره‌برداران صنعت شیلات استان هستیم تا انواع ماهی‌های خوراکی در قم باکیفیت بالا و قیمت مناسب در اختیار همشهریان قرار گیرد.
طاهری گفت: ماهی، غذایی فراسودمند است که انواع مواد موردنیاز بدن انسان را تامین می‌کند و پزشکان مصرف مستمر آن را موجب حفظ سلامت افراد می‌دانند؛‌ بنابراین قرار گرفتن آن به‌عنوان عنصری مهم در سبد غذایی مردم قم امری لازم و ضروری است.
وی بیان کرد:‌ در طول سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری برای افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان صورت گرفته است و امروز انواع محصولات دریایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای قم به‌صورت تازه عرضه می‌شود.
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه ظرفیت‌های صنعت شیلات استان حمایت می‌کند.
سال گذشته یک هزار و 500 تن انواع ماهی پرورشی در استخرهای استان تولید شد، تولید این آبزیان اعم از ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری، تیلاپیا و ماهی سفید در 223 باب استخر دومنظوره ذخیره آب کشاورزی صورت گرفت.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی قم در سال برابر 746 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و 500 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.
  

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/104807/میزان-سرانه-مصرف-آبزیان-در-قم-حدود-هفت-کیلوگرم-است
بستن   چاپ