عصر قم
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم:
4500 تن گوشت گوساله در مجتمع دامشهر تولید می‌شود
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 8:55:51 AM
ایرنا
عصر قم - قم - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در سال جاری چهار هزار و 500 تن گوشت گوساله و 840 تن گوشت گوسفند در مجتمع دامشهر تولید می‌شود.

علی‌اصغر همت روزچهارشنبه بیان کرد:‌ برای رسیدن به این میزان تولید و کاهش مخاطرات و بیماری‌های واگیر و مسری،‌ طرح انتقال واحدهای کاروانسرا و میدان دام به خارج از مجتمع در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.
وی در خصوص ویژگی‌های مجتمع دامشهر قم بیان کرد: این مجتمع دامپروری در فاصله 13 کیلومتری شمال غربی و در مسیر جاده قم به گازران و ساوه در جنوب شرقی کوه نمک باهدف انتقال دامداری های استان به خارج از محدود شهری احداث شد.
وی ادامه داد:‌ظرفیت کل این مجتمع 173 هزار و 360 رأس دام سبک و سنگین در قالب یکهزار و 278 واحد(571 واحد گوساله پرواری و 707 واحد گوسفند پرواری) و 32 باب کاروانسرای دامی و یک باب میدان عرضه دام به مساحت حدود پنج هکتار است.
همت گفت:‌ 890 واحد این مجتمع به بهره‌برداری رسیده و 715 واحد آن نیز فعال و نیمه فعال است.
وی بیان کرد:‌ تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت مجتمع دامشهر و سایر مراکز تولید دام استان،‌ در سال جاری بیش از 43 هزار تن گوشت قرمز در قم تولید شود.
وی ادامه داد:‌ دام‌پروری در قم ریشه‌ای دیرینه دارد و سرانه تولید گوشت قرمز در آن به‌طورمعمول بیش از نیاز استان است.
استان قم دارای حدود 200 هزار رأس دام سبک و 100 هزار رأس دام سنگین است،‌ سالانه در این استان حدود 320 هزار تن محصولات دامی شامل گوشت و محصولات لبنی تولید می‌شود.
 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/105289/4500-تن-گوشت-گوساله-در-مجتمع-دامشهر-تولید--می‌شود
بستن   چاپ