عصر قم
50 حزب و گروه سیاسی در قم فعالیت می کند
شنبه 23 آذر 1398 - 15:24:37
عصر قم - قم- ایرنا- مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قم گفت: در حال حاضر 50 حزب و گروه سیاسی مجوز دار در سطح این استان فعالیت می کند که بعضی شعبه ای از حزب اصلی کشور هستند.

مرتضی بابایی روز چهارشنبه درگفت و گو با ایرنا، افزود: فعالیت احزاب در استان قم مقداری محدود به ایام خاص مثل انتخابات می شود، در حالی که به اعتقاد ما فعالیت آنها باید در طول سال استمرار داشته باشد.
وی اضافه کرد: احزاب حلقه اتصال بدنه جامعه با مسئولان هستند و این نقش را باید در طول سال انجام دهند و نباید فقط در ایام انتخابات با اهداف و اغراض سیاسی فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه احزاب باید با فعالیت گسترده نشاط سیاسی درجامعه به وجود آورند، گفت: احزاب باید انتقاد سازنده از عملکرد دولت مدنظرشان باشد و مسائل و مشکلاتی که درسطح جامعه می بینند را به همراه راهکار به مسئولان استان منعکس نمایند.
بابایی تاکید کرد: از انتقاد سازنده احزاب که می تواند کارآمدی بالایی در جامعه داشته باشد، به شدت استقبال می کنیم.
وی بیان کرد: اردیبهشت ماه امسال خانه احزاب استان با حضور و مدیریت سه طیف سیاسی اصولگرایان، اصلاح طلبان و اعتدال و مستقلین شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه این سه گرایش سیاسی به صورت چرخشی درمدیریت خانه احزاب حضور دارند، افزود: دوره مدیریت خانه احزاب سه ساله است و هر سال یک جریان سیاسی مدیریت آن سال را برعهده می گیرد که باعث می شود انحصار در مدیریت احزاب به وجود نیاید.
مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قم با بیان اینکه سیاست دولت بر تقویت فعالیتهای تشکل ها و نهادهای مدنی از جمله احزاب و گروه های سیاسی است، گفت: در همین راستا منشور گفت و گوی سیاسی توسط وزیر کشور به استان ها ابلاغ و تاکید شده تا مسئولان استان ها تعامل سازنده ای با احزاب داشته باشند و بستر و زمینه برای فعالیت قانونی احزاب در استان ها فراهم و موانع برطرف شود.
وی با تاکید بر تقویت گفت و گوی بین دولت و ملت، افزود: وزارت کشور «سامانه پایش سیاسی استان ها» را از مهرماه امسال طراحی کرده که در این سامانه 25 شاخص از جمله پویاسازی فعالیت احزاب و گروه های سیاسی، تاکید بر تعامل و هم اندیشی با احزاب، گسترش فضای آزاد رسانه ای، حمایت از حقوق شهروندی، ایجاد نشاط سیاسی با برگزاری اجتماعات و افزایش احساس امنیت عمومی مورد تاکید دولت در عرصه سیاسی است.
وی اضافه کرد: ارتقاء رضایتمندی سیاسی آحاد جامعه، تقویت همگرایی قومی و مذهبی، ارتقاء انسجام ملی، فراهم سازی زمینه فعالیت تشکل های دانشجویی و تقویت آن، بهره برداری از تنوع قومیتی در راستای تقویت انسجام ملی، استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز علمی آموزشی، تعامل مثبت با اشخاص و مسئولان سیاسی موثر در استان و همچنین زمینه سازی افزایش نشاط فرهنگی و اجتماعی در جامعه از دیگر موارد مورد تاکید دولت در «سامانه پایش سیاسی استان ها» می باشد.
به گفته بابایی، بر اساس آخرین اطلاعات از وزارت کشور، استان قم در این زمینه ها جزو استان های شاخص و پیشرو می باشد.
/2085/ 6133/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/109869/50-حزب-و-گروه-سیاسی-در-قم-فعالیت-می-کند
بستن   چاپ