عصر قم
استاندار قم:
پشت میزنشینی مدیران اجرایی درقم پذیرفتنی نیست
سه شنبه 24 دی 1398 - 3:00:10 PM
ایرنا
عصر قم - قم- استاندارقم با تاکید برحضور میدانی مدیران استان درواحدهای تولیدی، گفت: مدیران باید به صورت میدانی به سراغ مشکلات تولیدکنندگان بروند و اینکه مسئولی پشت میز منتظر مراجعه تولیدکنندگان باشد به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

بهرام سرمست روز سه‌شنبه درجلسه مشترک کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ملی و کارگروه استانی آن افزود: وضعیت تولید صرفا زمانی در استان بهبود واقعی پیدا می‌کند که مسئولان اقتصادی احساس هم‌ذات پنداری با تولیدکنندگان پیدا کنند.
وی تاکید کرد: بازدیدهای میدانی از واحدهای گردشکری، صنعتی و کشاورزی استان بر همین اساس به صورت یک هفته در میان درقالب سه شنبه‌های اقتصادی انجام می‌پذیرد.
سرمست درادامه گفت: روند صنعتی شدن استان قم با وضعیت مطلوب و رشد قابل توجهی درحال انجام می‌باشد.
وی خاطرنشان کرد: قرارگیری در شعاع 120 کیلومتری تهران و محور مواصلاتی 17 استان کشور، قم را هر روز به سمت صنعتی شدن به پیش می‌برد.
وی گفت: در این شرایط تامین مالی زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی بیش از گذشته در استان قم احساس می‌شود.
سرمست اظهار داشت:‌ واحدهای تولیدی و صنعتی استان قم با وجود تمام مشکلات تحریمی تثبیت و افزایش اشتغال خود را حفظ کرده‌اند.
وی گفت: رفع موانع تولید مهمترین رویکردی بوده که کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در پی آن می‌باشد.
وی اضافه کرد: برخی از موانع تولید در استان قم صرفا با تسهیل‌گری‌های ملی و تجدیدنظر در قوانین کلی امکان پذیر است.
سرمست گفت: اراده مجموعه دستگاه‌های اجرایی قم درکمک به بخش خصوصی توانمند این استان است.
وی افزود: بخش خصوصی قم دارای ظرفیت‌های قابل توجه تجربی و دانشگاهی و تالیف کتابهای متنوعی در این زمینه می‌باشد که در هدایت ‌فعالان اقتصادی و مدیران واحدهای صنعتی موثر است.
وی گفت: فعالان اقتصادی و مدیران اجرایی استان تجربه‌های اقتصادی خود را تالیف و در اختیار عموم مردم قرار دهند.
سرمست عنوان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت بیشتر تفویض اختیارات را در سه بخش صنعت و معدن را به استان های هدف واگذار نموده است.
وی گفت: برای بهبود وضعیت اقتصادی و تولید قم 7 راهبرد و 30 برنامه عملیاتی در حال اجرا بوده و هیچ تصمیمی بدون برنامه کارشناسی به مرحله تصمیم‌سازی منجر نمی‌شود.
2 هزار و 394 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 256 واحد مربوط به صنایع کوچک، 75 واحد مربوط به صنایع متوسط و 63 واحد مربوط به صنایع بزرگ است؛ همچنین حدود 54 هزار تن در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
 
 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/114732/پشت-میزنشینی-مدیران-اجرایی-درقم-پذیرفتنی-نیست
بستن   چاپ