عصر قم
رییس جهاد کشاورزی قم:
توسعه صنایع تبدیلی راهبردی مهم در بخش کشاورزی قم است
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 12:02:40 PM
ایرنا
عصر قم - قم - رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در کنار مزارع و باغ‌ها، ازجمله مهم‌ترین راهبردهای بخش کشاورزی استان است.

عباس پورمیدانی روز دوشنبه بیان کرد: تلاش برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی، دارای مزایای فراوان اقتصادی است و موجب بالا رفتن فرصت‌های شغلی و تولید در همه مناطق استان به‌خصوص روستاها می‌شود.
وی با اشاره به این‌که سازمان جهاد کشاورزی قم برای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در قم، از سرمایه‌گذاران حمایت خواهد کرد،‌ افزود: تاکنون 82 فقره جواز تاسیس برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با فراهم ساختن امکان اشتغال مستقیم برای یک هزار و 760 تن در استان صادرشده است.
وی ادامه داد:‌ همچنین در حال حاضر 107 واحد تولیدی در بخش کشاورزی پروانه بهره‌برداری دارد و در این حوزه برای 2هزار و 754 تن اشتغال ایجادشده است.
پورمیدانی گفت:‌ ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در نزدیکی مزارع،‌ باغ‌ها و دامداری‌های استان موجب بالا رفتن زمان ماندگاری محصولات کشاورزی قم و افزایش سطح رقابت‌پذیری آن‌ها در بازار می‌شود.
وی ادامه داد:‌ همچنین با توسعه واحدهای فعال درزمینهٔ صنایع تبدیلی و تکمیلی در قم،‌ محصولات کشاورزان استان با سهولت بیشتری خریداری‌شده و درآمد آنان افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم از همه ظرفیت‌های خود برای سهولت در صدور مجوزها و همچنین پرداخت تسهیلات موردنیاز سرمایه‌گذاران در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی استفاده خواهد کرد و به‌زودی شاهد گسترش این صنایع درآمدزا در سطح استان خواهیم بود.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی‌قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی 45 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می‌کنند.
در بخش کشاورزی کل زمین‌های قابل‌کشت قم برابر 105 هزار و 730 هکتار است که این رقم 46 صدم درصد کل اراضی قابل‌کشت کشور هست؛ مجموع کشت سبز استان شامل 21 هزار هکتار باغ و 44 هزار هکتار زراعت است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر 746 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و 500 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.
برچسب‌ها
وزارت جهاد کشاورزی قم اشتغال زایی صنعت غذایی

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/130209/توسعه-صنایع-تبدیلی-راهبردی-مهم-در-بخش-کشاورزی-قم-است
بستن   چاپ