عصر قم
مهر گزارش می‌دهد؛
همدلی طلاب پاکستانی‌ با مردم قم در بحران کرونا
سه شنبه 5 فروردين 1399 - 12:07:41
عصر قم - قم - جمعی از طلاب پاکستانی مقیم قم به طور خودجوش اقدام به تهیه اقلام بهداشتی برای طلاب جامعه المصطفی کرده و به صورت جهادی به کادر درمانی و بیماران کرونایی در بیمارستان‌های قم خدمت می‌کنند.

خبرگزاری مهر ، گروه استان‌ها - هیفاء پردل : در این روزهای بحرانی که ایران اسلامی درگیر مبارزه نفس‌گیر با ویروس منحوس کرونا است و در شرایط سخت تحریم ظالمانه از سوی استکبار جهانی به پرچم‌داری آمریکا که حتی بخش دارویی کشور را ترحیم کرده‌اند، هستند ملت‌هایی که مردم ما را تنها نگذاشته و اقدام به یک فعالیت خودجوش جهادی کرده‌اند.
در این روزها ملیت‌های مختلف از جمله شیعیان کشور پاکستان که به برکت بارگاه حضرت معصومه ( س) و وجود حوزه علمیه در قم میهمان هستند، به طور خودجوش با همدلی خود اقدام به تهیه اقلام بهداشتی برای طلاب و ارائه خدمات جهادی در بیمارستان‌ها کرده تا در این شرایط همراه مردم قم باشند.
اعضای پایگاهی به نام «آوای پاکستان» که متشکل از پاکستانی‌های مقیم قم و فعالان جامعه روحانیت بالتستان پاکستان است از نخستین روزهای شروع بحران کرونا وارد عمل شده و فعالیت جهادی خود را آغاز کردند.
این گروه جهادی پاکستانی‌های مقیم قم در اقدامی خداپسندانه توانستند اقلام بهداشتی به ارزش 9 میلیون تومان در مدت یک هفته جمع‌آوری و آن را بین طلاب جامعه المصطفی توزیع کنند.

عصر قم


همدلی مجموعه آوای پاکستان با قمی‌ها
یکی از اعضای پایگاه آوای پاکستان به خبرنگار مهر ، می‌گوید: اعضای این پایگاه از نخستین روزهایی که بحران کرونا در شهر قم شروع شد به طور خودجوش اقدام به جمع‌آوری اقلام بهداشتی کردند که این اقلام برای طلبه‌های جامعه المصطفی جمع‌آوری شد؛ همچنین در بیمارستان‌هایی که درگیر این بیماری هستند به صورت جهادی در کنار کادر درمانی خدمت‌رسانی می‌کنند.
هدف ما از این فعالیت جهادی نشان دادن هم‌دلی و همبستگی ملت پاکستان با ایرانی‌ها است
سید محمدتقی موسوی ادامه داد: ما هم‌چنین در کنار توزیع بسته‌های اقلام بهداشتی بین طلاب ایرانی و غیر ایرانی برای مردم قم و پاکستانی‌های مقیم این شهر هم بیش از 200 بسته اقلام بهداشتی توزیع کردیم و آرزو داریم این شهر و کشور همسایه و دوست و برادر ما ایران اسلامی از وجود این ویروس هولناک برای همیشه پاک شود.
یکی دیگر از اعضای پایگاه فرهنگی آوای پاکستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ، بیان می‌کند: با توجه به شیوع بیماری در استان قم اعضای پایگاه آوای پاکستان برای کاهش بیماری و مقابله با این ویروس در کنار برادران ایرانی و قمی خود و مانند دیگر سازمان‌ها و نهادهای مردم نهاد وارد میدان کاری جهادی شدند.
حجت الاسلام فرمان سعیدی می‌افزاید: دوستی مردم ایران و پاکستان دوستی عمیق و ریشه‌داری است و اکنون با توجه به درگیری شهر قم که از طلاب پاکستانی و دیگر ملیت‌ها میزبانی می‌کند، خود را در کنار برادران دینی می‌دانیم و هدف ما از این فعالیت جهادی نشان دادن هم‌دلی و همبستگی ملت پاکستان با ایرانی‌ها است.

عصر قم


توزیع 250 بسته بهداشتی بین طلاب
مسئول پایگاه فرهنگی آوای پاکستان و فعال رسانه‌ای نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر می‌گوید: اعضای پایگاه آوای پاکستان همان فعالان فرهنگی جامعه روحانیت بلتستان پاکستان هستند که به عنوان زیرمجموعه این نهاد فرهنگی و به عنوان یک گروه منسجم فعالیت فرهنگی دارند و در حال توسعه فعالیت‌های خود هستند.
علاقه ما به ایران قبل از انقلاب وجود داشته و به شهیدانی مانند سردار سلیمانی، شهید آوینی و شهید چمران تأسی می‌کنیم
محمد ابراهیم صابری می‌افزاید: از شروع بحران کرونا در قم علاقه داشتیم ما هم وارد عمل شویم لذا با مشورت با مسئولان جامعه المصطفی العالمیه و روحانیون بلتستان حجت الاسلام «سید احمد رضوی» با ما همکاری کرده و از کمک چند خیر و طلاب پاکستانی مقیم قم بعد از فراخوان استقبال خوبی از این کار جهادی شد.
وی عنوان می‌کند: در مدت زمان یک هفته‌ای ما توانستیم بیش از 9 میلیون تومان جمع‌آوری و بعد از ثبت نام از 300 طلبه جامعه المصطفی به 250 نفر از آن‌ها بسته بهداشتی اهدا کنیم.
مسئول پایگاه فرهنگی آوای پاکستان ادامه داد: این فعالیت و کمک‌های جمع‌آوری شده حاصل فعالیت خود جوش و جهادی جامعه روحانیت بلتستان و طلاب پاکستانی است که امیدواریم این فعالیت‌ها توسعه و گسترش یابد.

عصر قم


وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار می‌کند: هدف ما همدلی و همبستگی با ملت ایران و کشور دوست و برادر است و علاقه ما به ایران از قبل از انقلاب وجود داشته و ما به شهیدانی مانند شهید سردار سلیمانی، شهید آوینی و هم‌چنین شهید چمران تأسی می‌کنیم و با سفارش شهید سردار سلیمانی حتی به مناطق سیل‌زده هم کمک کردیم.
صابری می‌گوید: ما با طلاب جهادی غیر ایرانی در بیمارستان فرقانی به صورت داوطلبانه حضور یافتیم هرچند رسانه‌ها برای نزدیکی این دو ملت فعالیت مطلوبی نداشتند و بیشتر مردم ایران از فرهنگ و آداب و رسوم ما پاکستانی‌ها اطلاعی ندارند ولی پایگاه فرهنگی آوای پاکستان فعالیت رسانه‌ای خوبی برای آشنایی با مردم و فرهنگ ایرانی داشته و سالانه هزاران پاکستانی برای زیارت به ایران و قم می‌آیند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/133546/همدلی-طلاب-پاکستانی‌-با-مردم-قم-در-بحران-کرونا
بستن   چاپ