عصر قم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم:
مصرف مرغ در قم نصف تولید استان است
شنبه 20 ارديبهشت 1399 - 16:41:38
عصر قم - ایسنا/قم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: قبل از شیوع کرونا، مرغ در سبد غذایی شهروندان جایگاه مهمی داشت اما در حال حاضر میزان تولید دو برابر مصرف است و فشار زیادی به بازار می آید.

عباس پورمیدانی امروز در جمع خبرنگاران با ذکر این مطلب که کرونا تاثیر مستقیمی بر روی کشت و کار و تولید دام نگذاشت، گفت: به دلیل کاهش مصرف مواد غذایی و عدم حضور مسافر در قم، به طور غیرمستقیم دچار خسارات جدی‌ای شدیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با ذکر این مطلب که در روزهای اخیر، خسارات واحدها احصا شد ،افزود: عمد خسارت ها در واحدهای تولید دام و طیور به ویژه طیور، گل و گیاه زینتی و تولید آبزیان و پرورش ماهی‌های زینتی بودند.
وی تصریح کرد: کارخانه‌های فرآوری مواد غذایی همچون سوسیس و کالباس نیز خسارات هنگفتی را متحمل شده‌اند به ویژه در ایامی که امکان ارسال تولیدات به استان‌های دیگر وجود نداشت این میزان خسارات افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.
پورمیدانی بیان کرد: شیوع کرونا 92 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت به صنعت و تولید کشاورزی قم وارد کرد که بخش زیادی از خسارات به علت کاهش قیمت و مصرف است. خوشبختانه در زمینه تامین نهاده ها نیز از وضعیت بحرانی خارج شده‌ایم و نیاز استان از نظر ذرت و کنجاله و جو و سویا در حال تامین شدن است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در خصوص بازار مصرف مرغ با مشکلاتی مواجه هستیم و سردخانه‌ها با توجه به خرید تضمینی توسط شرکت امور دام و ذخیره‌سازی گسترده انباشته شده است. در جهت حل مشکلات در تنظیم بازار مرغ، برنامه‌هایی برای صادرات در دست اقدام داریم که به زودی تحقق می‌یابد. همچنین بخشی از جوجه‌ریزی را کاهش دادیم تا بازار تنظیم شود.
پورمیدانی عنوان کرد: در توزیع مرغ، جهاد کشاورزی در طرح‌های مختلف در ماه مبارک رمضان ویژه اقشار ضعیف شرکت کرده و با قیمت پایین این تولیدات را به وفور در اختیار خیرین و گروههای جهادی قرار می‌دهد تا در تامین سبد غذایی نیازمندان با مشکلی مواجه نشوند.
وی تصریح کرد:پیش بینی می‌شد در عید و ماه رمضان مصرف قم افزایش یابد و ذخیره سازی نیز طبق این نیاز انجام شد اما با شیوع کرونا، بازار قم دچار رکود شدید شد و مصرف مرغ 40 درصد پس از شیوع کرونا در قم کاهش پیدا کرد.
وی گفت: مصرف اصلی مرغ در تالارها و مراسم‌ها و مجالس ازدواج و برپایی افطاری و مراسم ختم بود که بخش زیادی از این مراسم‌ها تعطیل شد .همچنین کارخانجات سوسیس و کالباس از جمله مصرف کنندگان مرغ بودند که میزان تولیدات آنها نیز کاهش چشمگیری داشته است، از طرفی عدم حضور مسافران در قم در میزان مصرف مرغ اثر زیادی داشت.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/139896/مصرف-مرغ-در-قم-نصف-تولید-استان-است
بستن   چاپ