عصر قم
باید بافت‌های تاریخی و فرسوده قم به‌طور کارشناسی از یکدیگر تفکیک شود
سه شنبه 4 آذر 1399 - 11:01:42
عصر قم - گروه استان‌ها_ عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: تعیین بافت تاریخی و قدیمی قم به‌صورت لکه‌ای از سوی سازمان‌های متولی، اجازه احیای بافت‌های فرسوده را نمی‌دهد. - اخبار استانها -
زین‌العابدین قره چورلو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم ، در خصوص ضرورت ایجاد یک تحول در بافت‌های فرسوده قم اظهار داشت: بازدید از بافت فرسوده در برخی از مناطق به‌ویژه در منطقه یک، نشان می‌دهد که زندگی کردن در این وضعیت برای اهالی بسیار دشوار و سخت است و حداقل امکانات مانند راه دسترسی آسان به وسایل حمل‌ونقل و عبور و مرور وجود ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر قم افزود: فقدان استحکام بناها از دغدغه‌های جدی در این منطقه است، ساختمان‌ها اکثراً خشتی و گلی و آجری است و باگذشت زمان و عمر طولانی سازه، بسیار ناامن شده‌اند و نیازمند احیاست.
وی تصریح کرد: با وضعیت کشور و گرانی‌ها و خشک‌سالی مالی شهرداری‌ها و عدم همکاری سازمان‌های متولی، نمی‌توان در این بافت‌ها اقدامی انجام داد، به‌خصوص با توجه به خشک‌سالی بودجه شهرداری و تحقق آن با تفریق سال 98 اگر طرحی بخواهد عملیاتی شود، اجرای آن طولانی می‌شود و مردم با مشکلاتی مواجه شوند.
3000 واحد نا ایمن در بافت فرسوده استان کرمانشاه اخطار دریافت کرده‌اندشهر کرد| 8 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت به ناوگان حمل و نقل و بافت فرسوده اختصاص یافت قره چورلو بیان کرد: تزریق مالی با توجه به درآمد شهرداری بسیار سخت است و پروژه‌ها طولانی می‌شود، در این وضعیت برخی از خانه‌های فرسوده تخریب و به حال خود رهاشده و کیفیت زندگی ساکنین در محله‌ها را کاهش می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: تعیین بافت تاریخی و قدیمی قم به‌صورت لکه‌ای از سوی سازمان‌های متولی، اجازه نوسازی و احیای بافت‌های فرسوده را به ساکنین نمی‌دهد و این‌یکی از دغدغه‌های جدی است.
عضو شورای اسلامی شهر قم عنوان کرد: اگر توسعه شهری اتفاق بیفتد و خیابان‌ها بر اساس طرح تفضیلی تعریف شود می‌توان از سرمایه محل در نوسازی استفاده کرد اما به دلیل نگرشی که در سازمان میراث فرهنگی است، توسعه در مناطق اتفاق نمی‌افتد و مردم مجبور هستند در این وضعیت زندگی کنند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/220523/باید-بافت‌های-تاریخی-و-فرسوده-قم-به‌طور-کارشناسی-از-یکدیگر-تفکیک-شود
بستن   چاپ