عصر قم
35 کتاب درباره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در قم منتشر شده است
شنبه 13 دي 1399 - 10:47:33
عصر قم - گروه استان ها_ فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم گفت: 16 اثر توسط صداوسیمای مرکز قم درباره سردار سلیمانی تولیدشده و خیابان‌هایی در استان به نام شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس نام‌گذاری شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، سردار سید محمدتقی شاه‌چراغی فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم شامگاه جمعه در مراسم سالگرد شهادت فرماندهان جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس که در سالن همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: مردم قم با حضور باشکوه خود در تشییع‌جنازه حاج قاسم سلیمانی خوش درخشیدند.
وی افزود: در طول یک سال 35 کتاب درباره شهید سردار سلیمانی نوشته‌شده است و بخش عمده آن در این ایام سالگرد شهادت رونمایی شده است، کتاب سردار سلیمانی عزیز 50 بار تجدید چاپ‌شده است.
هجر حبیب| سردار سلیمانی چگونه هم‌رزمان خود را انتخاب می‌کرد؟ + فیلمگزارش ویدیوئی منتشر نشده تسنیم از تشییع شهید سلیمانی در تهران/ احساسات وصف‌ناشدنی مردم به سردار دل‌ها+ فیلمهجر حبیب| ماجرای دعای سردار سلیمانی درباره نحوه شهادتش چه بود؟ + فیلم فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم بیان کرد: 16 اثر توسط صداوسیمای مرکز قم درباره سردار سلیمانی تولیدشده است و خیابان‌هایی در استان قم به نام شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس نام‌گذاری شده است.
سردار شاه‌چراغی تداوم مسیر سردار سلیمانی را مورد تأکید قرارداد و عنوان کرد: شهادت حاج قاسم زمینه‌ای برای حرکت قوی و منسجم‌تر شده است.
وی خاطرنشان کرد: شهید شهروز مظفری نیا که همراه سردار سلیمانی بود و به مقام شهادت رسید اهل شهر قم بود، ما رسالت مهمی بر عهده‌داریم و با حرکت در مسیر شهدا سربازی خود را به‌نظام و رهبری اثبات کنیم.
انتهای پیام/452/ ع
منبع: تسنیم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد 30535323 را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

عصر قم

آتلانتیک: ترامپ به حمله علیه ایران فکر می‌کند| خطر آغاز جنگ چقدر جدی است؟

عصر قم

شورای رفاقت با خودروخواران| مصوبه‌ای که بازار خودرو را به هم ریخت؛ چرا از خودروسازان تحقیق و تفحص نمی‌شود؟

عصر قم

ظریف: اطلاعات به‌دست‌آمده از عراق حاکی از نقشه آمریکا برای جنگ است/ ایران به دنبال جنگ نیست

عصر قم

سمت جدید برای فرمانده حمله به سفارت عربستان

عصر قم

ترافیک در معابر درون‌شهری کلان‌شهر اصفهان علی‌رغم تعطیلی
خبر بعدی: شعردزد شاعردزد می‌شود یا ستاره؟!
می‌گویند از گذشته بوده است؛ از روزگار سروانتس و «دن کیشوت» تا حالا که پرفروش‌های سرقتی از لیست تخفیف‌دارها سر درآورده‌اند. سرنوشت سرقت ادبی اما در نگاه‌ها متفاوت است؛ کسی چه می‌داند شاید جوانانی که از شعر دیگران سرقت می‌کنند، مثل آن انوری‌دزد شاعردزد شوند، شاید هم به عقیده برخی، ستاره!
به گزارش ایسنا، صحبت از «سرقت ادبی» را با نویسندگان، شاعران و مترجمان که به میان می‌آوریم، یکی‌شان با تعجب می‌گوید: «حالا ادبیات چی داره که سرقت می‌شه!»، برخی‌های دیگر هم این بحث به نظرشان کهنه می‌آید و می‌پرسند: «مگه اتفاق جدیدی افتاده؟» یا «حالا چی شده که دوباره این بحث داغ شده؟». بعضی‌های دیگر هم دل خونی از این ماجرا دارند و آثارشان بارها سرقت شده است، عده‌ای از آن‌ها اشاره‌ای به آثار سرقت‌شده‌شان می‌کنند اما می‌گویند که بهتر است در این‌باره مصاحبه‌ای نکنند، ولی در این میان عده‌ای از سرقت ادبی در شعر، داستان و ترجمه می‌گویند، از روزگاری دور تا کنون، از ایران تا اروپا و دیگر کشورها و از سارقان مشهور و گمنام؛ برخی‌شان هنوز از سرقت ادبی در تعجب‌اند و آن‌های دیگران می‌گویند که «چطور سرقت نشود؟!» و یکی از آن‌ها هم اصلا به آینده این سارقان امیدوار است!
وقتی بحث به سرقت از شعر می‌رسد اغلب شاعران صحبت را با دو ماجرای معروف آغاز می‌کنند. در یکی حکایت به فردی به نام «غواص» برمی‌گردد که دهه‌ها قبل شعرهای حزین لاهیجی را به نام خودش زده بود و در نهایت محمدرضا شفیعی‌کدکنی با پیدا کردن دیوان حزین لاهیجی دست او را رو می‌کند و داستان دیگری مربوط به دزدیده شدن شعر انوری و خود او است.
برخلاف سرقت از خانه، ماشین و از این دست، سرقت‌های ادبی اما انگار در حضور عام و در روز روشن انجام می‌شود و برای کسی هم مهم نیست!
هنوز هم کسی دقیقا نمی‌داند که می‌توان ترجمه‌های مجددی را که بیشتر کپی‌کاری هستند، سرقت دانست یا خیر اما ماجرای یک بام و چند هوای ترجمه‌های پرفروش در ایران سال‌ها است که مورد نقد و بحث است. مترجمی کتابی را ترجمه می‌کند و بعد این ترجمه پرفروش می‌شود، بلافاصله بعد از این چندین نسخه از ترجمه همان کتاب که خیلی وقت‌ها شبیه نمونه اول هم هستند بازار کتاب را پر می‌کنند؛ آیا می‌توان این را سرقت نامید؟ 
آسمان سرقت ادبی اما انگار برای همه اهالی ادبیات هم یک رنگ نیست و برخی نگاهی مثبت به این ماجرا دارند. 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/239235/35-کتاب-درباره-سردار-شهید-حاج-قاسم-سلیمانی-در-قم-منتشر-شده-است
بستن   چاپ