عصر قم
حفظ اشتغال موجود رویکرد نخست مسئولان استان قم است
سه شنبه 4 تير 1398 - 15:56:49
عصر قم - قم- استاندار قم گفت: اولویت اصلی استان حفظ واحدها و اشتغال موجود و بعد ازآن احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل است.

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: دستگاه‌های دولتی باهدف تسهیل گری، بوروکراسی‌های اداری واحدهای صنعتی و تولیدکنندگان را به حداقل برسانند.
وی در ادامه هزینه‌های سربار کارشناسی‌های مرکز بهداشت بر روند فعالیت واحدهای تولیدی را نیز مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: برای اجرای این پیشنهاد باید مسئول کنترل آموزش‌های لازم در رابطه با بهداشت را گذرانده باشد.
وی با اشاره به الزام همکاری صنایع یک مگاوات و بالاتر به کاهش مصرف در ساعات اوج بار گفت: مدیریت مصرف برق در واحدهای صنعتی باید به نحوی اجرا شود که به نهایت بهره‌برداری از منابع موجود منجر گردد.
وی اضافه کرد: اصل بر این است که با مدیریت مصرف، خاموشی‌ها به حداقل رسیده و فعالیت‌های صنعتی از چرخه تولید متوقف نشوند.
سرمست گفت: شرکت توزیع نیروی برق در چهارچوب ارزیابی و نظارت‌های خود از واحدهایی که در اجرای مصوبات استانی عملکرد مطلوبی دارند تجلیل و تقدیر به عمل آورد.
وی بیان کرد: تغییرساعات کاری ادارات قم از ابتدای تیرماه تا 15 شهریورماه ادامه خواهد داشت تا شرکت توزیع برق استان بتواند برنامه‌های خود را به‌درستی به پیش ببرد.
استاندار قم افزود: بانک‌ها و مراکز امدادی و خدماتی به دلیل ماهیت کاری خود طبق روال سابق به فعالیت خود خواهند پرداخته و مشمول طرح تغییر ساعت کاری ادارات نمی‌شوند.
وی گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان باید نسبت به اجرای دقیق دستورالعمل تغییر ساعت کاری نظارت داشته و با ادارات متخلف برخورد کند.
وی در ادامه با اشاره به دستورالعمل اختصاص یک روز از هفته برای ملاقات عمومی مدیران با مردم گفت: این برنامه باید بدون وقت قبلی صورت گرفته و نخستین ساعات روز به این امر اختصاص یابد.
استاندار قم اضافه کرد: هیچ مدیری حق ندارد ساعت مرده روز را به ملاقات عمومی اختصاص دهد، بازرسان استان نسبت به دیدار مستقیم مدیران با مردم در ساعات مناسب نظارت مستمر دارند.
وی ادامه داد: تاکنون صرفاً 2 مورد گزارش خلاف واقع در رابطه با ملاقات مستقیم مدیران با مردم به استانداری ارسال‌شده است، این دو مدیر در این دو روز علی‌رغم اظهارنظر شخصی خود در مرخصی بودند.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشنهاد کسر 50 درصد از حق بیمه حقوق کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در صورت بیکاری تصریح کرد: این مبحث باید در وهله نخست در شورای کفت و گوی دولت و بخش خصوصی تصویب‌شده و از کانال آن به‌عنوان پیشنهاد استانی به کارگروه ملی ارسال شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: مدیران استان از بیان مطالب کارشناسی نشده در جلسات رسمی استان پرهیز کنند، پیشنهادات دستگاه‌های استانی باید در کارگروه‌های تخصصی پخته‌شده و صرفاً برای تصویب نهایی در جلسات اصلی مطرح شود.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
7403/‏‬ 6133/‏

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/95066/حفظ-اشتغال-موجود-رویکرد-نخست-مسئولان-استان-قم-است
بستن   چاپ