عصر
قم - قم- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری
قم گفت: درصورتیکه واحدهای تولیدکننده صنایع تبدیلی گوشت، استانداردهای غذایی را رعایت نکنند از ادامه فعالیت آنها جلوگیری میشود.
مهرداد غضنفری روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری
قم افزود: امکان کاهش استانداردهای صنایع غذایی در رابطه با صنایع گوشتی بهویژه در رابطه با سوسیس و کالباس وجود ندارد.
وی با اشاره به مبحث نظارت بر فراوردههای صنایع گوشت تصریح کرد: درصورتیکه تفکیک بین مسئولیتها و نظارتهای تخصصی انجام بگیرد امکان تجمیع نظارت و کارشناسیهای بهداشتی بین مرکز بهداشت و استاندارد استان وجود دارد.
وی در ادامه با اشاره به قانون هوای پاک تاکید کرد: با کارشناسیهای انجام شده استقرار کارشناس محیطزیست در کارگاههایی که کمتر از 50 تن در آنها مشغول فعالیت هستند مقرونبهصرفه نیست. که دراین صورت محیط زیست میتواند برای استقرار کارشناس " اچ اس ای " اقدام کند.
سبک صادراتی ویژه
قم در استان تشکیل شود
رئیس اتحادیه صادرکنندگان
قم نیز در این جلسه، بیان کرد: اختصاص یک روز در هفته برای دیدار مستقیم بین مدیران با صنعتگران و عموم مردم با توجه به تعداد زیاد ملاقات بههیچعنوان پاسخگوی سوالات و ابهامات تولیدکنندگان و صنعتگران استان نیست.
حسن آقاجانی همچنین با اشاره به اهمیت مساله صادرات گفت: برای توسعه صادرات باید سبکهای صادراتی متنوع مانند کشورهای موفق در استان شکل بگیرد.
وی تصریح کرد: با تشکیل سبکهای صادراتی و تعامل با اتحادیه صادرکنندگان، حجم و تنوع صادرات به کشورهای دیگر بهبود پیدا میکند.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در
قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه ، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه ( ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد ، دستجرد، سیرو و طغرود است.
جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور بهرام سرمست استاندار
قم برگزار و مساله کاهش هزینههای تولید و کسری برق واحدهای صنعتی استان در آن موردبررسی قرار گرفت.
7403/ 6133/
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/95067/صنایع-تبدیلی-گوشت-در-صورت-کاهش-استانداردهای-غذایی-تعطیل-میشوند