عصر قم

آخرين مطالب

حال و هوای انتخابات امروز در قم چگونه بود؟ اجتماعی

حال و هوای انتخابات امروز در قم چگونه بود؟
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا/قم امروز روز سرنوشت کشور است و مردم در تکاپوی انتخاب نماینده اصلح هستند، اما باید دید در این بین حضور مردم به چه صورتی بوده و چه کسانی شرکت کرده بودند؟ امروز خیابان‌های کشور حال و هوای دیگری دارد، در سرتاسر شهر شور و اشتیاق می‌توان دید، چرا که امروز روز تعیین سرنوشت ملت در پای صندوق‌های رای است، ‌ ملتی که سال‌ها جنگیدند و خون دادند تا روزی بتوانند آزادانه سرنوشت‌شان را تعیین کنند. وعده ما 11 اسفند 1402 بود و امروز شاهد خوش قولی مردم ایران در پای صندوق‌های رای هستیم، مردمی که با تفکرات مختلف قصد اعمال سلیقه در سرنوشت کشور را دارند، مردمی که دغدغه‌شان به حرکت درآوردن موتور پیشرفت جامعه است، از همین رو از صبح جمعه یک به یک به پای صندوق‌های رای آمده‌اند. اما نمایندگان مجلس، باید جواب مناسبی به اعتماد مردم بدهند، چرا که سرنوشت 87 میلیون در دستان آن‌هاست، کسانی که وظیفه قانون‌گذاری و نظارت بر دستگاه‌های اجرایی را دارند، همه چشم امید مردم به آن‌هاست تا بتوانند شرایط اقتصادی کشور را بهبود بخشند و امید به زندگی را در دل مردم روشن کنند. حال خبرنگار ایسنا به سراغ دو تن از اساتید دانشگاه رفت تا حس و حال مردم را از نگاه آن‌ها ببیند؛ مردم انتخابات را از عینک دین نگاه می‌کنند عزیزالله فهیمی که عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم است، می‌گوید: مردم ایران به دلیل زمینه مذهبی خود، سیاست را از دید عقایدشان می‌بینند و به همین دلیل با وجود مشکلات کشور به پای صندوق‌های رای می‌آیند و به تبلیغات دشمنان هم توجهی ندارند و اتفاقا همین هم عامل پیروزی همیشگی ملت ایران است. وی ادامه می‌دهد: در حوزه‌های انتخاباتی کشور از تمام اقشار جامعه به پای صندوق‌های رای آمدند، چرا که مردم انتخابات را به مانند نماز می‌نگرند، حال اگر انتخابات ایران را با دیگر کشورها مقایسه کنیم، متوجه آن می‌شویم که دیگر کشورهای غربی با وجود احزاب سیاسی، مردم استقبال خوبی از انتخابات‌شان ندارند اما در ایران، بعد از گذشت 45 سال می‌بینیم که مردم چگونه با اشتیاق و بدون اجبار به پای صندوق‌های رای می‌آیند. فهیمی درباره نحوه برگزاری انتخابات در دیگر کشورها می‌گوید: در خیلی از کشورهای جهان عدم شرکت در انتخابات مجازات به همراه دارد، ولی در ایران با وجود عدم مجازات، مردم به پای صندوق‌های رای می‌آیند و در راستای تقویت نظام تلاش می‌کنند. رای دادن وظیفه شرعی است ستایش‌پور هم که از دیگر اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم است می‌گوید: امروز جمهوری اسلامی بستر دخالت مردم در سرنوشت خودشان را از طریق رای گیری محقق کرد و امروز روزی بود که با شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان توانستیم حق و وظیفه شرعی خویش را به صحنه عمل آوریم. وی اضافه می‌کند: مردم هم با روحیه جست و جوگری به پای کار آمدند تا نماینده اصلح خود را انتخاب کنند و من به شخصه حضور پرشور مردم را دیدم کما اینکه آمار رسمی این حضور پرشور را با عدد نشان خواهد داد و جالب اینجاست که جوانان حضور بسیار پررنگی در انتخابات داشتند. ستایش‌پور در پایان گفت: من احساس بسیار خوبی دارم از اینکه می‌توانم نمایندگان کشور را خودم انتخاب کنم. انتهای پیام

ایسنا/قم امروز روز سرنوشت کشور است و مردم در تکاپوی انتخاب نماینده اصلح هستند، اما باید دید در این بین حضور مردم به چه صورتی بوده و چه کسانی شرکت کرده بودند؟
امروز خیابان‌های کشور حال و هوای دیگری دارد، در سرتاسر شهر شور و اشتیاق می‌توان دید، چرا که امروز روز تعیین سرنوشت ملت در پای صندوق‌های رای است، ‌ ملتی که سال‌ها جنگیدند و خون دادند تا روزی بتوانند آزادانه سرنوشت‌شان را تعیین کنند.
وعده ما 11 اسفند 1402 بود و امروز شاهد خوش قولی مردم ایران در پای صندوق‌های رای هستیم، مردمی که با تفکرات مختلف قصد اعمال سلیقه در سرنوشت کشور را دارند، مردمی که دغدغه‌شان به حرکت درآوردن موتور پیشرفت جامعه است، از همین رو از صبح جمعه یک به یک به پای صندوق‌های رای آمده‌اند.
اما نمایندگان مجلس، باید جواب مناسبی به اعتماد مردم بدهند، چرا که سرنوشت 87 میلیون در دستان آن‌هاست، کسانی که وظیفه قانون‌گذاری و نظارت بر دستگاه‌های اجرایی را دارند، همه چشم امید مردم به آن‌هاست تا بتوانند شرایط اقتصادی کشور را بهبود بخشند و امید به زندگی را در دل مردم روشن کنند.
حال خبرنگار ایسنا به سراغ دو تن از اساتید دانشگاه رفت تا حس و حال مردم را از نگاه آن‌ها ببیند؛
مردم انتخابات را از عینک دین نگاه می‌کنند
عزیزالله فهیمی که عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم است، می‌گوید: مردم ایران به دلیل زمینه مذهبی خود، سیاست را از دید عقایدشان می‌بینند و به همین دلیل با وجود مشکلات کشور به پای صندوق‌های رای می‌آیند و به تبلیغات دشمنان هم توجهی ندارند و اتفاقا همین هم عامل پیروزی همیشگی ملت ایران است.
وی ادامه می‌دهد: در حوزه‌های انتخاباتی کشور از تمام اقشار جامعه به پای صندوق‌های رای آمدند، چرا که مردم انتخابات را به مانند نماز می‌نگرند، حال اگر انتخابات ایران را با دیگر کشورها مقایسه کنیم، متوجه آن می‌شویم که دیگر کشورهای غربی با وجود احزاب سیاسی، مردم استقبال خوبی از انتخابات‌شان ندارند اما در ایران، بعد از گذشت 45 سال می‌بینیم که مردم چگونه با اشتیاق و بدون اجبار به پای صندوق‌های رای می‌آیند.
فهیمی درباره نحوه برگزاری انتخابات در دیگر کشورها می‌گوید: در خیلی از کشورهای جهان عدم شرکت در انتخابات مجازات به همراه دارد، ولی در ایران با وجود عدم مجازات، مردم به پای صندوق‌های رای می‌آیند و در راستای تقویت نظام تلاش می‌کنند.
رای دادن وظیفه شرعی است
ستایش‌پور هم که از دیگر اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم است می‌گوید: امروز جمهوری اسلامی بستر دخالت مردم در سرنوشت خودشان را از طریق رای گیری محقق کرد و امروز روزی بود که با شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان توانستیم حق و وظیفه شرعی خویش را به صحنه عمل آوریم.
وی اضافه می‌کند: مردم هم با روحیه جست و جوگری به پای کار آمدند تا نماینده اصلح خود را انتخاب کنند و من به شخصه حضور پرشور مردم را دیدم کما اینکه آمار رسمی این حضور پرشور را با عدد نشان خواهد داد و جالب اینجاست که جوانان حضور بسیار پررنگی در انتخابات داشتند.
ستایش‌پور در پایان گفت: من احساس بسیار خوبی دارم از اینکه می‌توانم نمایندگان کشور را خودم انتخاب کنم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/592425/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر خوانی دلنشین باران نیکراه

داستانک/ زمین‌ گرد است

دیدار رئیسی با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

روایتی دخترانه از دیدار قهرمانان ورزشی با رئیسی

مدارس شهرستان ملایر فردا تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز ساعت کار مدارس گنبدکاووس

3 خوراکی برای جلوگیری از آلزایمر

مزاج شناسی و اصلاح طبع در طب سنتی

آیت‌الله مصباح ناظر به مسائل و نیازهای روز بود

تاکید مخبر بر حل مشکلات و مسائل ناشران و کارخانه های تولید کاغذ ایرانی

دعای فرج پایان‌بخش جشن محفل مثل ستاره قم

قم میزبان بزرگترین اجتماع دخترانه

عضو شورای شهر تهران: قرارداد شهرداری با چین محرمانه است، هرگز نباید به بیرون درز کند!

حادثه وحشتناک تجاوز به چپ خودروی وانت، دو نفر را به کشتن داد

جانبازان سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی و دانش آموختگان مکتب دفاع مقدس هستند

اینفوگرافی/توصیه‌هایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان

شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؟

تصاویر اختصاصی مهر از جشن محفل مثل ستاره در قم

جشن محفل مثل ستاره در قم

حمایت از کودکان غزه به زبان های مختلف در محفل مثل ستاره قم

5 کُشته و مجروح در پی واژگونی پژو پارس

کشف پیکر جوانی 32 ساله در رودخانه کرج

برق گرفتگی منجر به فوت دو کارگر شد

مواد غذایی موثر در کنترل استرس ناباروری

دعای قشنگ پسری که دل همه را در محفل مثل ستاره قم برد

تصاویر هوایی جشن محفل مثل ستاره در قم

آیت الله جوادی آملی به رئیسی : با مردم با احترام و ادب برخورد شود / مسئولین بر تولید و اشتغال همت گمارند تا فقر ریشه کن شود

افزایش محبوبیت کتاب صوتی

جشن بزرگ محفل در قم برگزار شد+ فیلم

بهشت زهرا تا دو سال بعد، دیگر جا ندارد؟

اگر ادرارتان را نگه دارید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد؟

شعر زیبای دکتر کاکاوند در هنگام خداحافظی

عاشقی در بین‌الحرمین مشهد تا قم

سقوط مرگبار یک گردشگر در ارتفاعات اشتهارد

تصادف دو خودروی سواری، 3 کُشته و مصدوم داشت

زکام و آبریزش بینی از نگاه رساله ذهبیه

آیت الله جوادی آملی به رئیسی: با مردم با احترام و ادب برخورد شود /مسئولین بر تولید و اشتغال همت گمارند تا فقر ریشه کن شود

انتقاد آیت الله مکارم از رئیسی : اجاره مسکن فشار سنگینی به مردم وارد می کند / راهکاری برای گرانی افسار گسیخته بیابید

مسیر آگاهی از دید سوگل مشایخی

زمانی که نیازتون دارند کنار آدم ها باشید!

اخذ رأی از پیرمرد 103 ساله در خرم‌آباد

محور چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد

مدارس استان تهران فردا تعطیل نیستند

سقوط وحشتناک اتوبوس به رودخانه در سن پیترزبورگ

عواملی که بارداری را به تاخیر می اندازد!

ویژگی‌های شخصیتی از والدین به ارث می‌رسد؟

حجت الاسلام رییسی با آیت الله «جوادی آملی» دیدار کرد

آیت‌الله جوادی‌آملی: پاسخ اسرائیل را باید با سیلی می‌دادیم

آیت‌الله جنتی در انتخابات شرکت کرد

آیت‌الله جنتی رای خود را به صندوق انداخت

گلایه آیت‌الله نوری همدانی از گرانی و سختی معیشتی