چهار تن فرآوردههای خام دامی در قم معدوم شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - سید مهدی سرکشیک ، با اشاره به اجرای طرح نوروزی نظارت بر فراوردههای خام گوشتی،گفت: این طرح از 24 اسفندماه سال گذشته توسط 15 اکیپ آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
او ادامه داد: در قالب این طرح کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فراوردههای دامی، مراکز عرضه، مراکز طبخ غذا، هتلها و خودروهای حمل فراوردههای دامی مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
مدیرکل دامپزشکی قم عنوان کرد: از آغاز اجرای طرح نظارت بر فراوردههای خام گوشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و سال نو، 191 مورد فعالیت غیربهداشتی در استان قم ثبت شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان قم تصریح کرد: مردم و مسافران نوروزی در صورت هرگونه مشاهده موارد غیربهداشتی با شمارههای 36123456 و 1512 تماس حاصل کنند.
مدیرکل دامپزشکی قم بیان کرد: طی سال گذشته در مجموع افزون بر 19 هزار بازدید از فرآوردههای دامی انجام که 2 هزار و 200 مورد غیربهداشتی ازاینبین شناسایی شد.
سرکشیک با بیان اینکه سال 1402، در مجموع 107 تن فراورده خام دامی غیربهداشتی در استان قم معدومسازی شد، گفت: سال گذشته 492 هزار رأس دام سبک، 14 هزار دام سنگین و افزون بر 10 میلیون و 392 هزار قطعه طیور گوشتی در کشتارگاههای صنعتی استان قم، کشتار شدند.
باشگاه خبرنگاران جوان قم قم
-
سه شنبه ۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴:۵۸
-
۱۴ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/595207/