جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵

فرهنگی

اصرار دولت غربگرای لبنان بر خلع سلاح مقاومت

اصرار دولت غربگرای لبنان بر خلع سلاح مقاومت
عصر قم - دولت غربگرای لبنان با تن دادن به خواسته‌های مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بر خلع سلاح مقاومت اصرار دارد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - دولت غربگرای لبنان با تن دادن به خواسته‌های مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بر خلع سلاح مقاومت اصرار دارد.

دولت غرب‌گرای لبنان با تن دادن به مطالبات مشترک و هم‌زمان آمریکا و رژیم صهیونیستی، بار دیگر بر طرح خلع سلاح مقاومت پافشاری کرد؛ اقدامی که به باور کارشناسان، هدف مستقیم آن حذف تنها مؤلفه بازدارندگی لبنان در برابر تجاوزات اشغالگران و تضعیف موقعیت دفاعی این کشور در معادلات منطقه‌ای است.
«نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان طی سخنانی درباره توافق تحمیلی اخیر این کشور با رژیم صهیونیستی در واشنگتن از این توافق به عنوان یک چارچوب یاد کرد نه توافق و معاهده که به زعم او، این چارچوب سه‌جانبه مقدمه ای برای هدایت و مسیر مذاکرات است.
او گفت: اولویت ما در دورهای بعدی مذاکرات، تعیین جدول زمانی برای خروج اسرائیل از لبنان است.
نخست وزیر لبنان در سخنان خود بار دیگر بر خلع سلاح مقاومت تاکید کرد و مدعی شد: ما به دنبال درگیری مسلحانه با حزب‌الله نیستیم، اما از موضع خود مبنی بر انحصار سلاح (در دست دولت) عقب‌نشینی نخواهیم کرد.
منبع: تسنیم


نظرات شما