يکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

گزارشی از یادواره شهدای جبهه مقاومت در حوزه علمیه آل‌البیت + عکس

گزارشی از یادواره شهدای جبهه مقاومت در حوزه علمیه آل‌البیت + عکس
عصر قم - در یادواره شهدای جبهه مقاومت در حوزه علمیه آل‌البیت(ع)، سخنرانان و راویان با بازخوانی خاطرات شهدا، به تبیین نقش آنان در تقویت جبهه مقاومت و ضرورت الگوگیری از سیره اخلاقی و معنوی شهدا پرداختند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - در یادواره شهدای جبهه مقاومت در حوزه علمیه آل‌البیت(ع)، سخنرانان و راویان با بازخوانی خاطرات شهدا، به تبیین نقش آنان در تقویت جبهه مقاومت و ضرورت الگوگیری از سیره اخلاقی و معنوی شهدا پرداختند.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، یادواره شهدای جبهه مقاومت با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی سوم و شهدای مقاومت لبنان و یمن، جمعه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۵ در سالن همایش حوزه علمیه آل‌البیت(ع) برگزار شد.

عصر قم


در این مراسم، همسر شهید محمدسعید ایزدی(حاج رمضان)، سردار حاج حسین کاجی، راوی دفاع مقدس، حجت‌الاسلام هادی ولایتی، طلبه پاکستانی، حجت‌الاسلام صادقی، مدیر حوزه علمیه آل‌البیت و مهدی فرضی‌پور، کارگردان فیلم کوتاه «شاهد بی‌پایان»، به بیان دیدگاه‌ها، خاطرات و روایت‌هایی از سیره شهدا و نقش آنان در جبهه مقاومت پرداختند. مداحی این مراسم نیز بر عهده حاج جواد برزگر بود و رضا حبیبی اجرای برنامه را بر عهده داشت.
همسر شهید محمدسعید ایزدی در این یادواره، اخلاص، استقامت در مسیر حق، توکل به خداوند و پایبندی به احکام الهی را از ویژگی‌های برجسته شهدا دانست و بر ضرورت الگوگیری از سیره عملی آنان تأکید کرد.
وی با اشاره به فعالیت‌های شهید ایزدی در جبهه مقاومت فلسطین، تلاش برای نزدیک‌کردن گروه‌های مختلف فلسطینی و ایجاد هماهنگی میان جریان‌های مقاومت را از بخش‌های مهم فعالیت‌های این شهید برشمرد و نقش این تلاش‌ها را در روند شکل‌گیری عملیات طوفان‌الاقصی مورد اشاره قرار داد.
این همسر شهید همچنین به ابعاد اخلاقی و عبادی زندگی شهید ایزدی و مهربانی او در محیط خانواده پرداخت.

عصر قم


سردار حاج حسین کاجی، راوی دفاع مقدس، نیز با تأکید بر جایگاه شهدا در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب، بر ضرورت پیوند زندگی فردی و اجتماعی با سیره شهدا تأکید کرد. وی با نقل خاطراتی از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فؤاد شکر در جریان جنگ ۳۳روزه لبنان، به روایت تجربه‌هایی درباره باور رزمندگان به حضور معنوی شهدا و تأثیر این باور بر روحیه مقاومت پرداخت.

عصر قم


حجت‌الاسلام هادی ولایتی، طلبه پاکستانی، نیز با اشاره به واکنش مردم پاکستان به شهادت امام شهید، از حضور گسترده مردم در اعتراضات چهار شهر این کشور و شهادت ۳۳ نفر در جریان این حوادث سخن گفت. وی حضور زنان و خانواده‌ها در این تجمعات، با وجود تهدیدها و دشواری‌ها، را نشانه‌ای از پیوند عاطفی و اعتقادی بخشی از مردم پاکستان با امام شهید دانست.

عصر قم


حجت‌الاسلام صادقی، مدیر حوزه علمیه آل‌البیت، با اشاره به نقش طلاب غیرایرانی در برگزاری این یادواره، اظهار داشت که مردم ایران پرچمدار آزادگان جهان در مسیر ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) هستند.
وی همچنین از تلاش طلاب و مجموعه ایثارگران برای برگزاری مراسم و خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا و جانبازان قدردانی کرد و گزارشی از فعالیت‌های این حوزه در ایام جنگ رمضان، جنگ ۱۲روزه و عملیات طوفان‌الاقصی ارائه داد.

عصر قم


در بخش دیگری از این مراسم، مهدی فرضی‌پور، کارگردان فیلم کوتاه «شاهد بی‌پایان»، به تشریح تجربه ساخت این اثر با محوریت زندگی شهید حسن‌لو پرداخت و با اشاره به برخی اتفاقات پیش‌بینی‌نشده در روند تولید فیلم، از جمله شکل‌گیری بداهه برخی دیالوگ‌ها و انتخاب جزئیات مرتبط با زندگی فرزندان شهید، گفت این تجربه‌ها احساس حضور معنوی شهید را در میان اعضای گروه تقویت کرده بود. او همچنین به استفاده از نماد آینه در قاب‌بندی‌های فیلم برای نمایش پیوند عاطفی شهید با فرزندانش اشاره کرد.
این یادواره با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدای جبهه مقاومت، بازخوانی سیره اخلاقی و معنوی آنان و تجلیل از خانواده‌های شهدا و جانبازان، با مشارکت مجموعه‌های حوزوی و فرهنگی برگزار شد.


نظرات شما