عصر قم - کاشان - سرهنگ اردلان گفت: حضور پرشور و خانوادگی اقشار مختلف مردم، گواهی روشن بر همبستگی عمیق میان ملت و مدافعان امنیت است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان سرهنگ حسین اردلان یکشنبهشب در دویست و چهل و ششمین شب حضور حماسی مردم کاشان در میدان شهید امام خامنهای، گفت:امنیت و اقتدار کشور مرهون پیوند ناگسستنی مردم و نیروهای مسلح است.
وی با اشاره به حضور پرشور و خانوادگی آحاد مردم از کودک و نوجوان تا میانسال و سالمند در این تجمعات، این حضور را دارای پیامی روشن و قاطع دانست و افزود: امنیت و اقتدار کشور حاصل پیوند عمیق و ناگسستنی میان مردم، نیروهای مسلح و نیروی انتظامی است و غیر از این نیست.
به گفته وی پلیس کاشان در بحرانیترین روزها ثابت کرد همواره و در همه حال در کنار مردم عزیز خود قرار دارد.
فرمانده انتظامی کاشان ضمن قدردانی از حضور پرشور مردمی که پشتوانه محکمی برای مجموعه انتظامی کشور محسوب میشوند، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی بهویژه شهدای سرافراز فراجا و تلاشهای خستگیناپذیر مدافعان امنیت، تصریح کرد: از درگاه خداوند متعال میخواهیم این پیوند مقدس روزبهروز مستحکمتر شده و بر اقتدار نظام اسلامی افزوده شود.
سرهنگ اردلان با اشاره به در پیش بودن صبح پیروزی، خاطرنشان کرد: پرچم پرافتخار این سرزمین با استعانت از توجهات حضرت ولیعصر (عج) و در سایه رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری همواره در اوج اهتزاز خواهد ماند و به زودی شاهد تحقق وعده الهی و پیروزی نهایی جبهه حق خواهیم بود. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملکآبادی