عصر قم
مقام آموزش و پرورش: روحانیون در 4 هزار مدرسه مستقر می‌شوند
دوشنبه 11 اسفند 1399 - 11:05:47
آخرین خبر اجتماعی
عصر قم - ایلنا / مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه آموزش و پرورش درباره محتوای آموزشی در مدارس علوم و معارف توضیحاتی ارائه کرد.
«علیرضا حاجیان‌زاده» مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه آموزش و پرورش درباره راه‌اندازی مدرسه علوم و معارف اسلامی توسط حوزه‌های علمیه توضیح داد: همانطور که دستگاه‌های مختلف مانند سازمان تبلیغات و مدرسه عالی شهید مطهری می‌توانند موسس مدرسه باشند، از این رو حوزه‌های علمیه نیز می‌توانند به عنوان موسس، مدرسه معارف تشکیل دهند که مجوز آن از کمیته علوم و معارف اسلامی شورای عالی آموزش و پرورش به حوزه علمیه داده می‌شود، سپس حوزه علمیه طبق چارچوب‌های مصوب شده شورای عالی آن را راه اندازی می‌کند.
حاجیان زاده درباره کارکرد مدارس علوم و معارف اسلامی اظهار داشت: مدارس علوم و معارف اسلامی بر اساس رشته علوم و معارف اسلامی برای متقاضیان و دانش آموزانی که به این رشته گرایش دارند، در نظر گرفته شده که می‌توانند در پایه دوم دبیرستان انتخاب رشته کرده و در این مدارس در رشته علوم و معارف اسلامی ادامه تحصیل دهند، اما برای اینکه شکل متمرکز‌تری پیدا کند شورای عالی آموزش و پرورش مدارسی تحت عنوان مدارس علوم معارف اسلامی راه اندازی کرده است. 
مشاور وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه نیز یک دفتر همکاری وجود دارد که از 15 سال گذشته تاکنون شکل گرفته است. بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه فعالیت‌هایی مثل فعالیت‌های تبلیغی، پژوهشی، تبادل نیروی انسانی و تبادل تجربه انجام می‌شود. 
وی در پاسخ به این سوال که در اینگونه مدارس چه مهارتی به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند؟ گفت: ما یک سری مهارت‌های فنی داریم که در مدارس فنی حرفه‌ای و کاردانش آموزش داده می‌شود، ولی یکسری مهارت‌های عمومی داریم که در مجموعه مهارت‌های زندگی محسوب می‌شود. مهارت‌های زندگی یک موضوع کاملاً عمومی بوده و دانش آموزان با یادگیری و دانش افزایی در این زمینه باید بتوانند مهارت‌های زندگی، رفتاری و ارتباطی را بیاموزند. ضمن اینکه عقیده، دانش، ایمان درونی از جمله مهارت‌های ارتباطی محسوب می‌شود. 
حاجیان زاده افزود: پیش‌بینی شده مبلغان سه روز در هفته در مدرسه مستقر باشند تا علاوه بر پایی نماز به پرسش‌های دانش آموزان پاسخ دهند. هچنین به دانش آموزان و خانواده‌های آنان نیز در صورت درخواست، مشاوره‌های مذهبی نیز داده می‌شود، این طرح به عنوان طرح امین اجرا می‌شود. حضور روحانیون در مدارس فراگیر نیست و در همه مدارس کشور اتفاق نمی‌افتد. در میان 110 هزار مدرسه در حال حاضر چهار هزار مدرسه در این زمینه پوشش داده شده است. 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/268484/مقام-آموزش-و-پرورش--روحانیون-در-4-هزار-مدرسه-مستقر-می‌شوند
بستن   چاپ