مرغ های منجمد بازار قم را گرم میکنند
جمعه 15 اسفند 1399 - 21:38:52
|
|
عصر قم - به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم امروز در جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار استان که با هدف تامین و نظارت بر توزیع گوشت مرغ برگزار شد با بیان این که درحال حاضر بخش زیادی از گوشت مرغ موجود در بازار قم در داخل و مقداری هم از خارج استان تامین میشود ،گفت: نیاز استان به گوشت مرغ بیش از یک صد تن به صورت روزانه است که سقف تولید استان به 60 تا 70 تن میرسد و حدود 50 تن کسری گوشت مرغ وجود دارد. او افزود: این روزها میزان مصرف کمی بالاتر رفته و با توجه به اختلاف قیمت بین گوشت مرغ در قم با سایر استانها این مهم سبب ایجاد صف در فروشگاهها شده است. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تاکید کرد: در جلسه امروز جهاد کشاورزی استان مکلف به تحویل تمامی مرغهای تولیدی مرغداریهای استان به کشتارگاه شد و کشتارگاه هم به صورت بسته بندی تک نایلونی تولید استان را به بازار مصرف عرضه کند. غضنفری افزود: جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین گوشت مرغ باید 50 تن کسری تولید استان را با هماهنگی وزارت متبوع و ازطریق سایر استانهایی که مازاد تولید دارند ،پیگیری کند. او با اشاره به ضرورت تقویت بازرسیها در حوزه مصرف گفت: گزارشهایی ازتحویل مرغهای تنظیم بازار به رستورانها و سایر مصارف وجود دارد که باید با جدیت بررسی شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم از ورود 200 تن مرغ منجد به استان با هدف تنظیم بازار خبر داد و گفت: روزانه حدود 30 تن مرغ منجمد هم با قیمت مصوب 15 هزار و 500 تومان در فروشگاهها عرضه میشود. غضنفری افزود: استان قم تخصیص حدود 800 تن گوشت مرغ منجد دیگر را هم دنبال میکند. انتهای پیام/ش
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/270742/مرغ-های-منجمد-بازار-قم-را-گرم-میکنند
|