عصر قم
بازدید فعالان جهاددانشگاهی قم از کارگاه موفق سوهان پزی
شنبه 1 خرداد 1400 - 11:54:44
عصر قم - ایسنا/قم مدیر یک کارگاه سوهان پزی گفت: ابتدا فعالیت خود را با دونفر شروع کردیم و به مرور زمان با تحمل سختی های فراوان توانستیم پرسنل خود را به 100 تن برسانیم و محصولات خود را به کشورهای عمان، قطر و عراق صادر کنیم.

محمد زمردی، مدیر یک کارگاه سوهان پزی، در حاشیه بازدید فعالان جهاد دانشگاهی قم در قالب شانزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر(با رویکرد تولید محتوا) ازاین کارگاه عنوان کرد: سال 1366 با دو نفر شروع به کار کردیم و به مرور زمان با تحمل سختی های فراوان توانستیم پرسنل خود را به 100 تن برساندیم و اگر حمایت های لازم نیزصورت بگیرد می توانیم کارکنان خود را به هزار نفر نیز برسانیم.
وی بابیان اینکه علاوه بر قم در سایر شهرها نیز مانند تهران، کرج و... توزیع محصول و شعبه فروشگاهی داریم، اظهار کرد: حدود 50 درصد از تولیدات خود را به کشورهای عمان، قطر و عراق صادر می‌کنیم‎ و همچنین برنامه ریزی های لازم را انجام داده ایم تا برای جام جهانی 2022 نیز در قطر شعبه ای فروشگاهی احداث کنیم تا به سایر کشورها نیز سوهان قم را معرفی کنیم.
وی ادامه داد: سالها از تیم های ورزشی حمایت کردیم و اما به دلیل عدم یاری مسئولان دیگر امکان این حمایت ها را نداریم.
زمردی با بیان اینکه سوهان شاه شیرین ها است، بیان کرد: اگر سایرهمکاران همیاری کنند می‌توانیم سوغات قم را جهانی کنیم.
وی درخصوص ویژگی های یک سوهان خوب گفت: سوهانی که تازه پخته شده است لزوما یک سوهان خوب نیست و اگر سوهان کیفیت لازم را داشته باشد تا هشت ماه قابلیت نگهداری دارد.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/303622/بازدید-فعالان-جهاددانشگاهی-قم-از-کارگاه-موفق-سوهان-پزی
بستن   چاپ