عصر قم
رئیس اپیدمیولوژی قم:
به‌زودی تعداد بستری‌های کرونایی در قم به‌یکهزار تَن می‌رسد
چهارشنبه 6 مرداد 1400 - 23:48:14
عصر قم - قم - رئیس کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه به‌زودی شاهد افزایش بستری‌های کرونایی قم به‌یکهزار تَن خواهیم بود گفت: با این روند لزوم احداث بیمارستان صحرایی در قم احساس می‌شود.

به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومی علوم پزشکی قم احسان شریفی پور اظهار داشت: روند اشغال تخت در این پیک از بیماری، از پیک‌های دوم تا چهارم بزرگتر است و با این روند، در کمتر از یک هفته، از هزار بیمار بستری فراتر خواهیم رفت.
وی ادامه داد: این حجم از بستری بیمار، بیشتر از ظرفیت‌های فعلی استان است و باید همشهریان در راستای دستورالعمل‌های بهداشتی نهایت دقت را داشته باشند.
وی گفت: با این وضعیت، نیاز به‌برپایی بیمارستان صحرایی احساس می‌شود پس لازم است در سطح استان پیش‌بینی‌های لازم به‌عمل آید و این درحالی است که هم اکنون با کمبود کادر درمان مواجه هستیم.
حجم مراجعات به‌بیمارستان ها چند برابر شده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم نیز گفت: در 2 روز گذشته با حجم زیادی از مراجعان به‌مراکز درمانی مواجه بودیم بنابراین هماهنگی لازم میان تمام مراکز درمانی قم صورت گرفته تا کادر درمان مورد نیاز مراکز تامین شود.
محمود پرهام افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که ظرفیت‌های پذیرش ایجاد شده در بیمارستان‌ها بتوانند وارد چرخه ارائه خدمت شوند تا به‌مردم با سرعت بیشتری خدمات رسانی شود.
این مقام علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: با توجه به‌افزایش تعداد بیماران بستری، توزیع ونتیلاتورها در سطح مراکز درمانی برحسب نیاز هر مرکز انجام می‌شود تا بیماران خدمات مورد نیاز را دریافت نمایند. 
وضعیت کرونایی استان قم که از 27 خردادماه پس از 40 روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده توسط نرم‌افزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از 23 تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید19» می‌شود و این ویروس 24 آذر 1398 در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 9 دی 1398 به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های 4030، 3136 و 190 تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار 15 خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
برچسب‌ها
ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی قم کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی کرونا

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/320242/به‌زودی-تعداد-بستری‌های-کرونایی-در-قم-به‌یکهزار-تَن-می‌رسد
بستن   چاپ