عصر قم
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم:
تولید 27 هزار و 516 تن گوشت در قم هدفگذاری شد
يکشنبه 17 مرداد 1400 - 08:05:33
عصر قم - قم - رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: بر اساس هدفگذاری‌های صورت گرفته 27 هزار و 516 تن گوشت قرمز طی سال جاری در استان تولید خواهد شد.

عباس پورمیدانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این میزان تولید گوشت قرمز در استان با مشارکت فعال بهره برداران این بخش در سه گونه دامی گاو، گوسفند و شتر محقق می‌شود. 
وی افزود: در همین رابطه امسال، 22 هزار و 109 تن گوشت گاو، چهار هزار و 876 تن گوشت گوسفند و 531 تن گوشت شتر در استان قم تولید خواهد شد. 
وی ادامه داد: علاوه بر تمرکز در تحقق شاخص کیفی تعیین شده در تولید گوشت قرمز استان، ارتقا کیفیت محصولات نیز در کانون توجه بهره‌برداران است. 
پورمیدانی با اشاره به لزوم حمایت بیشتر از دامداران قمی گفت: دامپروری در استان روند رو به گسترشی دارد و با ایجاد واحدهای فرآوری، سهم این بخش مهم اقتصادی در حوزه تولید و اشتغال استان ارتقا قابل توجه‌ای خواهد یافت.
وی بیان کرد: تامین به موقع علوفه یکی از مهمترین عوامل موردنیاز در ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت واحدهای دامپروری استان و تولید غذای سالم برای شهروندان است که در این رابطه علاوه بر گسترش واردات نهاده‌های دامی، طرح‌های مختلفی همچون توسعه کشت‌ گیاهان علوفه‌ای مناسب با آب‌وهوای قم را در دستور کار داریم.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی 45 درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک میلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.
برچسب‌ها
گوشت قرمز قم دام و طیور امنیت غذایی
پروندهٔ خبری
1400؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/321971/تولید-27-هزار-و-516-تن-گوشت-در-قم-هدفگذاری-شد
بستن   چاپ