تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآوردههای گوشتی قم
يکشنبه 20 اسفند 1402 - 19:02:06
|
|
عصر قم - طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراوردههای گوشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. - اخبار استانها - به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مهدی سرکشیک مدیکل دامپزشکی استان قم با اشاره به افزایش دو برابری گروههای بازرسی در این طرح اظهار داشت: در همه مراکز عرضه مرغ و گوشت قرمز، قصابیها، سردخانهها، رستورانها و تالارها کار نظارت و بازرسی با جدیت دنبال خواهد شد. وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در 18 هزار بازدید از این مراکز، 2500 پرونده برای واحدهای متخلف تشکیل شده افزود: از این تعداد پس از تذکر و رفع تخلف برای 24 واحد صنفی پرونده در مراجع قضایی، تعزیرات و دادستانی تشکیل شده که آرای برخی از این متخلفان صادر شده است. سرکشیک همچنین از کشف 101 تن فرآوردههای غیر بهداشتی در طول 11 ماه امسال خبر داد و گفت: این کشفیات پس از ضبط و توقیف با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شده است. مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست؛ هرگونه گزارش خود را از تخلفات واحدهای صنفی به سامانه گویای 1512 و تلفن ثابت 36123456در طول شبانه روز اطلاع دهند. انتهای پیام/
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/593387/تشدید-نظارت-بر-اماکن-غذایی-و-مراکز-عرضه-فرآوردههای-گوشتی-قم
|