تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآوردههای گوشتی قم
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراوردههای گوشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مهدی سرکشیک مدیکل دامپزشکی استان قم با اشاره به افزایش دو برابری گروههای بازرسی در این طرح اظهار داشت: در همه مراکز عرضه مرغ و گوشت قرمز، قصابیها، سردخانهها، رستورانها و تالارها کار نظارت و بازرسی با جدیت دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در 18 هزار بازدید از این مراکز، 2500 پرونده برای واحدهای متخلف تشکیل شده افزود: از این تعداد پس از تذکر و رفع تخلف برای 24 واحد صنفی پرونده در مراجع قضایی، تعزیرات و دادستانی تشکیل شده که آرای برخی از این متخلفان صادر شده است.
سرکشیک همچنین از کشف 101 تن فرآوردههای غیر بهداشتی در طول 11 ماه امسال خبر داد و گفت: این کشفیات پس از ضبط و توقیف با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست؛ هرگونه گزارش خود را از تخلفات واحدهای صنفی به سامانه گویای 1512 و تلفن ثابت 36123456در طول شبانه روز اطلاع دهند.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲:۰۶
-
۱۴ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/593387/