جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

استاندار قم: آسیب‌شناسی مراسم نیمه شعبان مبنای برنامه‌ریزی سال‌های آینده است

استاندار قم: آسیب‌شناسی مراسم نیمه شعبان مبنای برنامه‌ریزی سال‌های آینده است
عصر قم - ایسنا/قم استاندار قم با تأکید بر نقش محوری مردم در برگزاری مراسم نیمه شعبان گفت: یکی از اقدامات مهم مدیریت استان، انجام ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - اکبر بهنام‌جو در جمع اعضای کمیته مردمی ستاد نیمه شعبان ۱۴۰۴ با قدردانی از تلاش‌های خادمان و فعالان مردمی این مراسم اظهار کرد: پایه و اساس برگزاری باشکوه نیمه شعبان، مشارکت و حضور مردم است و دستگاه‌های اجرایی باید نقش پشتیبانی و تأمین زیرساخت‌ها را بر عهده داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های خدماتی افزود: تأمین و تثبیت زیرساخت‌هایی نظیر آب، گاز، برق و خدمات رفاهی موجب افزایش ایمنی مواکب و تسهیل ارائه خدمات به زائران می‌شود و باید این اقدامات با برنامه‌ریزی مستمر ادامه یابد.
استاندار قم با بیان اینکه تثبیت زیرساخت‌ها موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی خواهد شد، تصریح کرد: گازرسانی به مواکب علاوه بر ارتقای ایمنی، شرایط بهتری برای فعالیت خادمان و موکب‌داران فراهم می‌کند.
بهنام‌جو با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی و محله‌محور در برگزاری مناسبت‌های مذهبی گفت: سازماندهی گروه‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت هیئات و تشکل‌های مختلف می‌تواند موجب ارتقای نظم، کیفیت خدمات و افزایش مشارکت اجتماعی شود.
استاندار قم همچنین از تلاش دستگاه‌های خدمات‌رسان، نیروهای امدادی، انتظامی و امنیتی در برگزاری این مراسم قدردانی کرد و گفت: برگزاری موفق این رویداد بزرگ حاصل همدلی، هماهنگی و مشارکت همه دستگاه‌ها و مردم بوده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز پنجشنبه ۱۶ بهمن. بهنام‌جو تصریح کرد: با استمرار برنامه‌ریزی‌ها و بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته، می‌توان مراسم نیمه شعبان را هر سال باشکوه‌تر و منظم‌تر برگزار کرد.
انتهای پیام 


نظرات شما