سه شنبه ۳۰ تير ۱۴۰۵

اقتصادی

مورد بی‌سابقه و عجیب در لیست پرسپولیس!

مورد بی‌سابقه و عجیب در لیست پرسپولیس!
عصر قم - ورزش ۳/نقل و انتقالات پرسپولیس به مراحل نهایی نزدیک شده اما در این بین یک اتفاق جالب هم در فهرست این تیم رقم خورده است. تیم فوتبال پرسپولیس تاکنون ۷ بازیکن را ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3/نقل و انتقالات پرسپولیس به مراحل نهایی نزدیک شده اما در این بین یک اتفاق جالب هم در فهرست این تیم رقم خورده است. تیم فوتبال پرسپولیس تاکنون 7 بازیکن را به خدمت گرفته و در حال ارزیابی وضعیت دیگر بازیکنان موردنظر مهدی تارتار است. محمدرضا اخباری، محمدمهدی زارع، ابوالفضل جلالی، پویا پورعلی، پوریا

ورزش 3 /نقل و انتقالات پرسپولیس به مراحل نهایی نزدیک شده اما در این بین یک اتفاق جالب هم در فهرست این تیم رقم خورده است.
تیم فوتبال پرسپولیس تاکنون 7 بازیکن را به خدمت گرفته و در حال ارزیابی وضعیت دیگر بازیکنان موردنظر مهدی تارتار است. محمدرضا اخباری، محمدمهدی زارع، ابوالفضل جلالی، پویا پورعلی، پوریا شهرآبادی، مهدی تیکدری و مجید عیدی بازیکنانی هستند که رسما به جمع شاگردان این سرمربی ملحق شدند اما قرار است در روزهای آینده تعداد دیگری از خریدها هم به تیم پرسپولیس اضافه شوند. باشگاه سرخپوش تهرانی در تلاش است تا دانیال ایری را به خدمت بگیرد که پس از انتقال از ذوب‌آهن به نساجی، حالا با قرارداد سنگینی در بازار عرضه شده و پرسپولیس سعی می‌کند تا با کاهش رقم رضایتنامه، او را به جمع بازیکنان خود اضافه کند.
در این پنجره نقل و انتقالات، سرخپوشان با چندین بازیکن خود وداع کردند که از جمله آنها باید به سهیل صحرایی، سروش رفیعی، امید عالیشاه و میلاد سرلک اشاره کرد. همچنین ممکن است در ادامه، امیررضا رفیعی، امین کاظمیان، مرتضی پورعلی‌گنجی، تیوی بیفوما و دنیل گرا هم از این تیم جدا شوند و حسین ابرقویی هم بخشی از معامله برای جذب یک بازیکن دیگر باشد. به این ترتیب تغییر و تحولات سنگینی با رهبری مهدی تارتار در تیم پرسپولیس به وجود آمده است.

عصر قم

سرمربی جدید پرسپولیس در بدو ورود به این تیم اعلام کرد که با هدف تغییر نسل و جوانگرایی هدایت سرخپوشان را برعهده گرفته است. بنابراین پرسپولیس در خریدها این موضوع را لحاظ کرد و همچنین تعداد زیادی از بازیکنان آکادمی را به تمرین فرا خواند تا تمرین تیم پرسپولیس چهره کاملا جدیدی را به خود بگیرد و به تیمی تغییر یافته نسبت به آخرین جلسه تمرینی با هدایت اوسمار ویه‌را تبدیل شود. تا جایی که کمتر از 20 بازیکن بزرگسال و آکادمی از آن روزها در ترکیب تیم مانده‌اند.
در حال حاضر 19 بازیکن بزرگسال تحت قرارداد پرسپولیس قرار دارند و اسکواد این تیم را تشکیل داده‌اند. بنابراین باتوجه به اینکه در ادامه نقل و انتقالات امکان جدایی 5 بازیکن دیگر از پرسپولیس وجود دارد، این تیم عملا مشکلی از بابت تعداد بازیکن بزرگسال نخواهد داشت و برخلاف سالهای گذشته، نیازی به فسخ قرارداد در آخرین لحظات نقل و انتقالات برای جذب بازیکنان موردنظر نخواهد بود. دلیل، این است که پرسپولیس این فصل علاوه بر بازیکنان بزرگسال، تعداد قابل‌توجهی از نفرات زیر 25، زیر 23 و زیر 21 را در فهرست خود خواهد داشت که قرار است باری از روی دوش تیم بردارند.

عصر قم

اسکواد پرسپولیس در این فصل به این شکل تنظیم شده است:
دروازه‌بان: پیام نیازمند (31)، محمدرضا اخباری (33)، امیررضا رفیعی (24- جدایی) محمد گندمی (20) و ایلیا زمانی (21)
مدافع وسط: حسین کنعانی (32)، مرتضی پورعلی‌گنجی (34)، حسین ابرقویی (30)، مهدی زارع (23)، دانیال ایری (22- احتمالی)، پویا اسمی (16)
مدافع راست: مجید عیدی (30)، دنیل گرا (30)، یعقوب براجعه (20)
مدافع چپ: ابوالفضل جلالی (28)، فرزین معامله گری (22- جدایی)، محمدرضا میرشفیعیان (20)
هافبک دفاعی: پویا پورعلی (30)، مارکو باکیچ (32)، علیرضا عنایت زاده (22)
هافبک وسط و تهاجمی: محمدخدابنده‌لو (26)، محمد عمری (26)، یاسین سلمانی (24)
هافبک راست: مهدی تیکدری (30)، امین کاظمیان (29- جدایی)، امیرحسین محمودی (20)
هافبک چپ: اوستون اورونوف (25)، تیوی بیفوما (34- جدایی)، محمدحسین صادقی (22)
مهاجم: ایگور سرگیف (33)، علی علیپور (30)، پوریا شهرآبادی (20)، مهدی شجاعی (20)

عصر قم

عصر قم

نکته جالب برای پرسپولیس این است که در فهرست بزرگسالان تیم پرسپولیس باوجود اینکه بازیکنان فصل گذشته طبیعتا یک سال افزایش سن داشته‌اند، متوسط سنی از 34 به 30 کاهش سنی داشته است. حال در صورت جدایی بازیکنان پا به سن گذاشته نظیر تیوی بیفوما و جذب بازیکنی نظیر پوریا لطیفی‌فر که باید در فهرست بزرگسالان قرار بگیرد، ممکن است برای اولین بار در 20 سال گذشته، متوسط سنی لیست بزرگسالان پرسپولیس به کمتر از 30 سال برسد که یک رکورد برای تارتار محسوب می‌شود.
در این بین نکته جالب این است که در حال حاضر و در شرایطی که لیست بزرگسالان پرسپولیس پر نشده و حتی ممکن است به زودی پنج جای خالی داشته باشد، لیست رده‌سنی این تیم پر شده و در صورت جذب دانیال ایری، یک بازیکن اضافه هم خواهد داشت. مگر اینکه فسخ قرارداد امیررضا رفیعی به صورت رسمی ثبت شود.
در حال حاضر پرسپولیس و در صورت جدایی رفیعی، پرسپولیس یاسین سلمانی را در لیست بازیکنان زیر 25 ساله خود دارد و همچنین فرزین معامله‌گری، محمدحسین صادقی، علیرضا عنایت زاده و ایلیا زمانی هم در لیست زیر 23 سال قرار گرفته‌اند. در فهرست زیر 21 ساله هم بازیکنان باتجربه نظیر پوریا شهرآبادی و همچنین پدیده سرخپوشان امیرحسین محمودی جای دارد. این در حالی است که سورپرایز پرسپولیس پویا اسمی است که در 16 سالگی از سوی تارتار به تمرینات فراخوانده شد.

عصر قم

متوسط سنی فصل گذشته پرسپولیس از بازیکنانی که حداقل یک بازی برای این تیم انجام دادند، روی عدد 28 سال قرار دارد اما اگر این فصل تمام 19+14 بازیکن حداقل یک بازی برای پرسپولیس انجام بدهند، این متوسط سنی به 23 سال کاهش خواهد یافت که از این نظر باشگاه را به صورت کامل به هدف خود در جوانگرایی خواهد رساند.
بر اساس قوانین سازمان لیگ هر تیم امکان ثبت قرارداد 20 بازیکن بزرگسال، 2 بازیکن زیر 25 سال، 8 بازیکن زیر 23 سال و 4 بازیکن زیر 21 سال را خواهد داشت. همچنین هشت بازیکن ثبت شده در آکادمی هم میتوانند در لیست قرار داشته باشند. به این ترتیب حداکثر تعداد بازیکن در یک تیم حرفه ای 42 نفر خواهد بود.
نکته مهم اینکه بازیکنان جوان پرسپولیس نفرات کم تجربه نیستند و حداقل تعدادی از آنها نظیر امیرحسین محمودی، دانیال ایری، پوریا شهرآبادی، علیرضا عنایت زاده، محمدحسین صادقی، یاسین سلمانی، مهدی زارع و... تجربه قابل توجهی را دارند و میتوانند حتی در ترکیب اصلی به میدان بروند و یک نسل جدید را به وجود بیاورند.


نظرات شما