شنبه ۷ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

امام جمعه قم:

حضور مردم در خیابان لنگر ثبات نظام است/ نباید احساس شود که بازار رها شده است

حضور مردم در خیابان لنگر ثبات نظام است/ نباید احساس شود که بازار رها شده است
عصر قم - امام جمعه قم گفت: حضور مردم در میدان‌ها و خیابان‌ها برای حفاظت از ایران، استقلال و تمامیت ارضی و حفظ نظام و انقلاب اسلامی نشان داد که خیابان نه محل سقوط و آشوب، بلکه لنگر ثبات نظام است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - امام جمعه قم گفت: حضور مردم در میدان‌ها و خیابان‌ها برای حفاظت از ایران، استقلال و تمامیت ارضی و حفظ نظام و انقلاب اسلامی نشان داد که خیابان نه محل سقوط و آشوب، بلکه لنگر ثبات نظام است.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه های نماز جمعه این هفته قم با اشاره به برپایی 180 شبه تجمعات مردمی اظهار کرد: این نیروی عظیم مردمی ماموریتی مهم دارد و تاریخ نیز آن را ثبت خواهد کرد؛ در جنگ تحمیلی اخیر، هنگامی که پهپادها و موشک‌های دشمن قلب فرماندهی نظام را نشانه رفتند، این حضور مردم در کف خیابان‌ها بود که موازنه قدرت را حفظ کرد.
وی افزود: حضور فعال مردم ثابت کرد که در نظام محاسباتی مردم ایران، خیابان نه محل سقوط و آشوب، بلکه لنگر ثبات نظام است؛ ماموریتی که برخلاف تصور آمریکا و برخی غرب‌زده‌ها هنوز تمام نشده و به کوری چشم دشمنان، به عنوان قدرتمندترین پشتوانه دفاعی کشور هم‌چنان ادامه دارد.
امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: هیچ‌گاه راوی ضعف، ناتوانی و ناامیدی نباشیم؛ مسئولان کشور که با مردم سخن می‌گویند، مصاحبه می‌کنند یا در فضای مجازی مطلب منتشر می‌کنند، باید در همه حال راوی قدرت، قوت و امکانات کشور باشند.
تولیت حرم حضرت معصومه با تأکید بر اینکه ما ضعف و کمبود داریم و کدام کشور است که این مسائل را نداشته باشد، خاطرنشان کرد: اما در کنار آن قوت‌ها و توانایی‌هایی نیز داریم، کارها و خدمات زیادی انجام شده و تلاش‌های زیادی نیز در جریان است که باید آنها را روایت کنیم.
وی با بیان اینکه مسئولان باید فرصتی را که برای خدمت به آنها داده شده قدر بدانند، گفت: این فرصت همیشگی نیست و به همه نیز داده نشده است. مسئولان باید برای التهاب بازار یک تدبیر قابل اجرا داشته باشند؛ چرا چیزی را اعلام می‌کنند که موجب التهاب در مردم شود، این کمال بی‌تدبیری است. مردم نباید احساس کنند که بازار رها شده است، زیرا این موضوع به روحیه آنان لطمه می‌زند.
آیت الله سعیدی با اشاره به موضوع نفوذ فرهنگی یادآور شد: نفوذ در فرهنگ عمومی و تغییر ذائقه مردم، مدت‌هاست برای فاصله انداختن میان نسل‌ها و تضعیف ارزش‌های دینی و ملی، از جمله در موضوع عفاف و حجاب، نوع پوشش و لباس و ایجاد گسست فرهنگی، با استفاده از چهره‌های مطرح جامعه به صورت خزنده اما شتابان در جریان است.
وی با بیان اینکه در برابر این هجمه‌های چندلایه و تدریجی، تنها راه مقابله، هوشیاری عمومی، دقت نظر و ارتقای سواد رسانه‌ای و فضای مجازی است، افزود: مردم باید بدانند هر تصویر، روایت و فیلمی ممکن است بخشی از یک عملیات روانی علیه نظام و شخصیت‌ها باشد. تشخیص روایت‌های جعلی و همه محتوای رسانه‌ای و تقویت اعتماد به نفس ملی، امروز به اندازه تجهیزات نظامی و بلکه بیشتر از آن اهمیت دارد.
امام جمعه قم با تأکید بر اینکه در جنگ شناختی دشمن، هر شهروند در حکم یک رزمنده و هر گوشی تلفن همراه یک سنگر است و هر لحظه غفلت می‌تواند به نفوذ دشمن در ذهن مردم منجر شود، بر ضرورت بصیرت، آگاهی و هم‌دلی ملی تأکید کرد و گفت: پیروزی در این میدان نیازمند بصیرت، آگاهی و هم‌دلی ملی است.
آیت الله سعیدی در پایان خاطرنشان کرد: ملت با شرف ایران که در مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان، کارنامه‌ای درخشان دارد، بار دیگر نشان خواهد داد که نه تنها در میدان نظامی، بلکه در میدان ذهن‌ها نیز شکست‌ناپذیر است و در بازی‌های دشمنان قرار نمی گیرد.


نظرات شما