دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت‌الاسلام راستگو:

انتصاب مدیر جدید حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی فرصتی ارزشمند برای حوزه استان است

انتصاب مدیر جدید حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی فرصتی ارزشمند برای حوزه استان است
عصر قم - تبریز- مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر(عج) آذربایجان شرقی، با اشاره به انتصاب حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطهری صدر به عنوان مدیر جدید حوزه‌های علمیه استان، اظهار داشت: این انتصاب را باید فرصتی ارزشمند برای حوزه آذربایجان شرقی دانست.
  بزرگنمايي:

عصر قم - تبریز- مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر(عج) آذربایجان شرقی، با اشاره به انتصاب حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطهری صدر به عنوان مدیر جدید حوزه‌های علمیه استان، اظهار داشت: این انتصاب را باید فرصتی ارزشمند برای حوزه آذربایجان شرقی دانست.

حجت‌الاسلام محسن راستگو بخشایش، مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر(عج) آذربایجان شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به انتصاب حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر به عنوان مدیر جدید حوزه‌های علمیه استان، اظهار داشت: این انتصاب را باید فرصتی ارزشمند برای حوزه آذربایجان شرقی دانست؛ چراکه شخصیت، رویکرد و ظرفیت‌های مدیریتی ایشان می‌تواند زمینه‌ساز حرکت‌های تازه و اثرگذار در حوزه استان باشد.
وی با بیان اینکه حجت الاسلام «علی مطهری صدر» از جنس حوزه و برخاسته از متن مجموعه حوزوی است، افزود: وی را شخصیتی دغدغه‌مند، متفکر، پرتلاش و دارای نگاه مسئولانه نسبت به آینده حوزه می‌دانیم؛ شخصیتی که می‌تواند میان اقتضائات امروز حوزه و رسالت‌های اصیل حوزه‌های علمیه پیوند برقرار کند.
مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر(عج) آذربایجان شرقی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌هایی که در مدیریت جدید حوزه برای ما اهمیت دارد، نگاه عمیق به مسئله تربیت طلبه و توجه به سرمایه انسانی حوزه است حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطهری صدر می‌تواند با تکیه بر ظرفیت طلاب، اساتید و فضلای استان، زمینه یک حرکت منسجم و رو به جلو را فراهم کند.
«با یک مدیر صرفاً اداری مواجه نیستیم»
حجت الاسلام راستگو بخشایش با تأکید بر اینکه مدیریت حوزه نباید صرفاً به اداره امور جاری محدود شود، گفت: ما در حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر، ظرفیت مدیری را می‌بینیم که می‌تواند نگاه مدیریتی را با دغدغه علمی، تربیتی، فرهنگی و تبلیغی حوزه پیوند بزند.
وی ادامه داد: حوزه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیرانی است که هم درد حوزه را بشناسند، هم زبان طلاب را بفهمند و هم افق آینده را ببینند برداشت ما این است که حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطهری صدر از این ظرفیت برخوردار است و می‌تواند مدیریت حوزه را به سمت ارتباط عمیق‌تر با بدنه طلاب و استفاده گسترده‌تر از ظرفیت‌های موجود هدایت کند.
وی خاطرنشان کرد: برای ما مهم است که مدیر حوزه، طلاب را صرفاً به عنوان مخاطب برنامه‌ها نبیند، بلکه آنان را سرمایه و موتور محرک آینده حوزه بداند و این نگاه می‌تواند یکی از نقاط قوت دوره جدید باشد.
«اعتماد به حجت الاسلام علی مطهری صدر، اعتماد به ظرفیت تحول در حوزه است»
مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر(عج) آذربایجان شرقی در ادامه گفت: اعتماد ما به حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر، صرفاً ناظر به یک انتصاب اداری نیست؛ بلکه ناشی از امیدی است که به ظرفیت‌های مدیریتی، علمی و حوزوی ایشان برای ایجاد تحرک و پویایی بیشتر در حوزه استان داریم.
حجت الاسلام راستگو بخشایش افزود: وی می‌تواند با ایجاد فضای اعتماد، گفت‌وگو و همدلی، ظرفیت‌های مختلف حوزه را در کنار یکدیگر قرار دهد. امروز بیش از هر چیز به مدیریتی نیاز داریم که بتواند اساتید، طلاب، فضلای جوان و بدنه فعال حوزه را حول یک هدف مشترک جمع کند.
وی با بیان اینکه «حوزه آذربایجان شرقی شایسته یک حرکت بزرگ است»، تصریح کرد: ما معتقدیم حضور حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطهری صدر می‌تواند نقطه آغاز این حرکت باشد؛ حرکتی که اگر با همراهی همه ارکان حوزه همراه شود، آثار آن را در عرصه علم، تربیت، تبلیغ و حضور اجتماعی حوزه خواهیم دید.
حجت الاسلام «علی مطهری صدر می‌تواند صدای نسل جدید حوزه را بشنود»
حجت الاسلام راستگو بخشایش یکی دیگر از ضرورت‌های مدیریت حوزه را توجه به نسل جوان دانست و گفت: امروز طلبه جوان پرسش‌ها، دغدغه‌ها و ظرفیت‌های متفاوتی دارد و مدیریت حوزه باید بتواند این نسل را بشناسد و با او ارتباط مؤثر برقرار کند.
وی افزود: از ویژگی‌های مورد انتظار ما از حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر این است که بتواند میان تجربه ارزشمند حوزه و انرژی و ظرفیت نسل جدید پیوند ایجاد کند اگر این اتفاق رخ دهد، حوزه نه‌تنها از سرمایه‌های گذشته خود صیانت خواهد کرد، بلکه برای آینده نیز نیروی انسانی توانمند و اثرگذار تربیت خواهد کرد.
«طلاب آذربایجان شرقی پای کار مدیر جدید ایستاده‌اند»
مدیر مجمع طلاب حضرت ولیعصر آذربایجان شرقی درباره پیام بیعت این مجمع نیز اظهار داشت: این پیام، اعلام یک حمایت تشریفاتی نیست؛ بلکه اعلام آمادگی طلاب برای یک حرکت جدی در کنار مدیریت جدید حوزه است.
وی گفت: ما خطاب به حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر اعلام کرده‌ایم که طلاب این استان آماده‌اند ظرفیت، توان، ایده و انگیزه خود را در مسیر اعتلای حوزه به میدان بیاورند.
حجت الاسلام راستگو بخشایش تأکید کرد: تا آخر خط کنار شما هستیم» یعنی اگر قرار است حوزه متحول شود، ما نیز مسئولیت خود را می‌پذیریم و در این مسیر حضور خواهیم داشت.
وی در پایان اظهار داشت: ما برای حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر آرزوی توفیق داریم و معتقدیم ایشان می‌تواند یکی از چهره‌های اثرگذار در مسیر آینده حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی باشد. انتظار ما این است که با آغاز دوره جدید، شاهد افزایش نشاط علمی و تربیتی، تقویت ارتباط با طلاب، میدان‌دادن به نیروهای جوان و شکل‌گیری یک حرکت منسجم برای اعتلای حوزه استان باشیم.
مدیر مجمع طلاب حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: امروز همه ما یک مسئولیت مشترک داریم؛ کمک کنیم حوزه آذربایجان شرقی در تراز ظرفیت‌های تاریخی، علمی و انسانی خود حرکت کند. ما به توانمندی و ظرفیت حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی مطهری صدر امیدواریم و اعلام می‌کنیم که در این مسیر، در کنار ایشان و در خدمت حوزه خواهیم بود.
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما