دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

ورزشی

پیرلو: اگر با رونالدو هم‌بازی بودم، رکورددار پاس گل می‌شدم!

پیرلو: اگر با رونالدو هم‌بازی بودم، رکورددار پاس گل می‌شدم!
عصر قم - فوتبالی/آندره‌آ پیرلو، اسطوره فوتبال ایتالیا، با جمله‌ای جالب درباره کریستیانو رونالدو بار دیگر توجه علاقه‌مندان فوتبال را به رابطه میان بازی‌سازان بزرگ و ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - فوتبالی /آندره‌آ پیرلو، اسطوره فوتبال ایتالیا، با جمله‌ای جالب درباره کریستیانو رونالدو بار دیگر توجه علاقه‌مندان فوتبال را به رابطه میان بازی‌سازان بزرگ و گلزنان تاریخی جلب کرده است.
جمله‌ای که به پیرلو نسبت داده شده، به توانایی او در ارسال پاس‌های دقیق و تمام‌کنندگی فوق‌العاده رونالدو اشاره دارد؛ ترکیبی که می‌توانست برای هر خط دفاعی کابوس باشد.
پیرلو یکی از خاص‌ترین هافبک‌های نسل خود بود. او با دید استثنایی، پاس‌های بلند و کوتاه دقیق، ضربات ایستگاهی و توانایی کنترل ریتم مسابقه شناخته می‌شد. ستاره سابق میلان، یوونتوس و تیم ملی ایتالیا، بارها نشان داد که برای خلق موقعیت به فضای زیادی احتیاج ندارد و می‌تواند با یک پاس، ساختار دفاعی حریف را به هم بریزد.
در سوی دیگر، کریستیانو رونالدو یکی از برجسته‌ترین گلزنان تاریخ فوتبال است؛ بازیکنی که با قدرت بدنی، جای‌گیری هوشمندانه، ضربات سر و توانایی تمام‌کنندگی با هر دو پا، بارها از پاس‌های هم‌تیمی‌هایش گل ساخته است. همکاری یک هافبک خلاق مانند پیرلو با مهاجمی در سطح رونالدو، می‌توانست موقعیت‌های گلزنی فراوانی ایجاد کند.
نکته جالب اینکه این دو ستاره در دوران حضورشان در یوونتوس واقعاً هم‌تیمی بودند. پیرلو در فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۰ به یوونتوس پیوست و تا سال ۲۰۱۵ در این تیم بازی کرد؛ رونالدو نیز از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ پیراهن بیانکونری را بر تن داشت. بنابراین، آن‌ها در دوره‌های متفاوتی در تورین حضور داشتند و فرصت بازی کنار یکدیگر را پیدا نکردند.
البته جمله نقل‌شده از پیرلو نیازمند تأیید از یک منبع معتبر اولیه است؛ اما از نظر فوتبالی، تصور همکاری این دو ستاره جذاب است: پاس‌های مهندسی‌شده پیرلو و ضربات تمام‌کننده رونالدو می‌توانست ترکیبی تماشایی بسازد.


نظرات شما