يکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

سردار باقری خبر داد؛

بهره‌مندی ۲۴۵ روستای لرستان از طرح‌های آبرسانی پایدار

بهره‌مندی ۲۴۵ روستای لرستان از طرح‌های آبرسانی پایدار
عصر قم - لرستان- فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اجرای طرح‌های گسترده آبرسانی در مناطق روستایی استان، از اجرای ۴۸۶ کیلومتر خط انتقال آب و احداث ۳۸ مخزن ذخیره خبر داد و بر ضرورت تأمین اعتبارات ملی برای تکمیل سدهای نیمه‌تمام لرستان تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - لرستان- فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اجرای طرح‌های گسترده آبرسانی در مناطق روستایی استان، از اجرای ۴۸۶ کیلومتر خط انتقال آب و احداث ۳۸ مخزن ذخیره خبر داد و بر ضرورت تأمین اعتبارات ملی برای تکمیل سدهای نیمه‌تمام لرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، سردار نعمت‌الله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، در آیین بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی، با قدردانی از تلاش مجموعه‌های اجرایی و جهادگران بسیج سازندگی اظهار داشت: با وجود محدودیت‌های اقتصادی و اعتباری و شرایط دشوار ماه‌های اخیر، روند خدمت‌رسانی به مردم متوقف نشد و نهضت آبرسانی با جدیت ادامه یافت.
وی با اشاره به نقش مؤثر استاندار لرستان، کارکنان شرکت آب و فاضلاب و جهادگران بسیج سازندگی افزود: هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و تلاش نیروهای جهادی موجب شد پروژه‌های آبرسانی با وجود مشکلات مالی پیش بروند و به مرحله بهره‌برداری برسند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تشریح اقدامات قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در حوزه آبرسانی روستایی گفت: در چارچوب همکاری با دولت، دو قرارداد به ارزش مجموع یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منعقد شده که تاکنون ۶۶۵ میلیارد تومان از اعتبارات آن تخصیص یافته است و در نتیجه این اقدامات، آبرسانی پایدار به ۲۴۵ روستا محقق شده است.
سردار باقری با اشاره به اقدامات زیرساختی انجام‌شده بیان کرد: اجرای ۴۸۶ کیلومتر خط انتقال آب، احداث و تجهیز ۳۸ مخزن ذخیره و راه‌اندازی ۲۴ ایستگاه پمپاژ آب از جمله اقدامات انجام‌شده در این طرح‌هاست.
وی افزود: علاوه بر این، پروژه‌های برق‌رسانی و اقدامات پدافندی مورد نیاز نیز در مناطق هدف اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تأکید بر ضرورت تأمین به‌موقع اعتبارات گفت: با تسریع در تخصیص منابع باقی‌مانده از سوی وزارت نیرو، زمینه گسترش طرح‌های آبرسانی پایدار و بهره‌مندی روستاهای بیشتری از این خدمات فراهم می‌شود.
سردار باقری با اشاره به روند اجرای پروژه‌های آبرسانی در دو سال اخیر اظهار داشت: سال گذشته و پس از جنگ ۱۲ روزه، طرح آبرسانی به بیش از ۲۰۰ روستا به سرانجام رسید و امسال نیز با وجود شرایط خاص پس از جنگ رمضان، روند اجرای طرح‌های حیاتی آب در استان ادامه یافته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های آبی لرستان، بر لزوم بهره‌برداری متوازن از منابع آب و توجه به نیازهای کشاورزی استان تأکید کرد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با بیان اینکه این استان از مناطق پربارش کشور و تأمین‌کنندگان منابع آبی حوضه‌هایی همچون دز و کرخه است، تصریح کرد: با وجود این ظرفیت‌ها، سهم اراضی کشاورزی لرستان از آب‌های سطحی محدود است و بخش قابل‌توجهی از کشاورزی استان همچنان به‌صورت دیم انجام می‌شود.
سردار باقری تکمیل سدهای نیمه‌تمام را از مطالبات مهم مردم و کشاورزان لرستان دانست و گفت: تحقق این هدف نیازمند نگاه راهبردی و تخصیص اعتبارات کلان ملی است؛ چراکه منابع محدود استانی پاسخگوی تکمیل پروژه‌های بزرگ آبی نیست.
وی با اشاره به پیگیری‌های استاندار برای تأمین منابع مالی از طریق ظرفیت‌هایی همچون اوراق مالی و تسهیلات خاطرنشان کرد: وزارت نیرو و هیئت دولت باید با اختصاص اعتبارات ملی، زمینه تکمیل سدهای نیمه‌تمام، تثبیت حقابه استان و توسعه پایدار کشاورزی لرستان را فراهم کنند.


نظرات شما