پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی:

برگزاری ۱۰ هزار برنامه فرهنگی و مذهبی دهه ولایت و امامت در فارس

برگزاری ۱۰ هزار برنامه فرهنگی و مذهبی دهه ولایت و امامت در فارس
عصر قم - فارس- رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر فارس از برگزاری ۱۰ هزار برنامه فرهنگی، مذهبی و مردمی به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم در سراسر استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس- رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر فارس از برگزاری ۱۰ هزار برنامه فرهنگی، مذهبی و مردمی به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم در سراسر استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین وحید احمدی رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر فارس از برگزاری ۱۰ هزار برنامه فرهنگی، مذهبی و مردمی به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم در سراسر استان خبر داد.
وی با اشاره به فرارسیدن دهه ولایت و امامت اظهار کرد: به مناسبت این ایام مبارک، ۱۰ هزار برنامه متنوع فرهنگی، مذهبی و اجتماعی با مشارکت دستگاه‌ها، نهادهای فرهنگی، هیئات مذهبی و گروه‌های مردمی در نقاط مختلف استان فارس برگزار خواهد شد.
وی افزود: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ ولایت، تبیین پیام غدیر و گسترش معارف اهل‌بیت(ع) در سطح استان اجرا می‌شود و اقشار مختلف مردم در آن مشارکت خواهند داشت.
رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر فارس همچنین از برگزاری جشن‌های مردمی به مناسبت عید غدیر خبر داد و گفت: در آستانه این عید بزرگ اسلامی، بنیاد غدیر فارس میزبان جشن‌ها و آیین‌های ویژه‌ای با حضور مردم، مسئولان و فعالان فرهنگی خواهد بود.
احمدی تأکید کرد: عید غدیر فرصتی ارزشمند برای تبیین جایگاه ولایت و تقویت انسجام اجتماعی بر محور آموزه‌های دینی است و برنامه‌های پیش‌بینی شده در این ایام با رویکرد مردمی و فرهنگی برگزار خواهد شد.


نظرات شما