يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

شکارهای مفت و شگفت‌انگیز مراکش!

شکارهای مفت و شگفت‌انگیز مراکش!
عصر قم - ورزش ۳ /بوعدی، آخرین موفقیت مراکش در پروژه تغییر تابعیت بازیکنان خارجی، در بازی مقابل برزیل درخشان ظاهر شد. تساوی مراکش در نخستین بازی جام جهانی مقابل برزیل با ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بوعدی، آخرین موفقیت مراکش در پروژه تغییر تابعیت بازیکنان خارجی، در بازی مقابل برزیل درخشان ظاهر شد. تساوی مراکش در نخستین بازی جام جهانی مقابل برزیل با یک اتفاق جالب همراه بود؛ در مقطعی از مسابقه، ترکیب تیم مراکش به طور کامل از بازیکنان متولد خارج تشکیل شده بود؛ یعنی فوتبالیست‌هایی با اصالت مراکشی که در اسپانیا، فرانسه یا هلند به دنیا آمده‌اند. این اولین بار در تاریخ جام جهانی است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. وقتی اوناهی از زمین خارج شد و المورابت به بازی آمد، هیچ‌کدام از ۱۱ بازیکن حاضر در زمین برای مراکش، متولد خاک این کشور نبودند. این موضوع نشان‌دهنده قدرت عظیم مهاجران مراکشی در سطح جهانی و در تمامی سطوح اجتماعی است و علاوه بر این، کار بزرگ فدراسیون فوتبال این کشور در اروپا را برای جذب استعدادها و تقویت تیم نشان می‌دهد. زننده گل تیم، اسماعیل صیباری، متولد تراسا در اسپانیا است. دو ستاره بزرگ تیم یعنی اشرف حکیمی و براهیم دیاز نیز متولد اسپانیا هستند و آخرین پدیده بزرگ شیرهای اطلس، یعنی ایوب بوعدی، در فرانسه به دنیا آمده است. مورد آخر به خوبی نشان می‌دهد که پروژه آن‌ها به کدام سمت حرکت می‌کند. بازی او مقابل برزیل یک شاهکار واقعی بود. او در سن ۱۸ سالگی کنترل بازی را به دست گرفت و کاسمیرو را کاملاً تحت تأثیر قرار داد. این هافبک باشگاه لیل، آخرین بازیکنی است که به جمع ملی‌پوشان مراکش اضافه شده است. تایید حضور او فقط یک ماه پیش رخ داد و با سرصدا و تبلیغات فراوان از سوی مراکش اعلام شد. آن‌ها با جذب بوعدی موفق شدند یکی از آینده‌دارترین بازیکنان تیم زیر ۲۱ سال فرانسه را از چنگ این کشور درآورند. شکی وجود نداشت که او موفق خواهد شد و این موضوع در اولین فرصت، آن هم مقابل برزیل در جام جهانی به اثبات رسید. او ۵۰ میلیون یورو ارزش دارد که یک رقم بسیار ارزان برای چنین استعدادی است. در همین رابطه، در ساعات گذشته تصویری در فضای مجازی پربازدید شده است که براهیم دیاز و یاسین بونو را در حال ورود از مرز ایالات متحده با پاسپورت‌های اسپانیایی و کانادایی نشان می‌دهد. هر دو بازیکن به این دلیل این پاسپورت‌ها را دارند که دقیقاً در همان کشورها متولد شده‌اند؛ جاهایی که خانواده‌هایشان برای یافتن آینده‌ای بهتر به آنجا مهاجرت کرده بودند. این تصویر، نماد زنده روحیه فعلی مراکش است؛ تیمی که از اعماق ریشه‌های این کشور ساخته شده و ساختار آن هر روز اروپایی‌تر می‌شود. این وضعیت در جام ملت‌های آفریقا نیز مشهود بود و اکنون در جام جهانی بار دیگر در حال اثبات است؛ تورنمنتی که مراکشی‌ها در آن به دنبال رسیدن به بالاترین جایگاه‌ها هستند. بازار

ورزش 3 /بوعدی، آخرین موفقیت مراکش در پروژه تغییر تابعیت بازیکنان خارجی، در بازی مقابل برزیل درخشان ظاهر شد.
تساوی مراکش در نخستین بازی جام جهانی مقابل برزیل با یک اتفاق جالب همراه بود؛ در مقطعی از مسابقه، ترکیب تیم مراکش به طور کامل از بازیکنان متولد خارج تشکیل شده بود؛ یعنی فوتبالیست‌هایی با اصالت مراکشی که در اسپانیا، فرانسه یا هلند به دنیا آمده‌اند. 
این اولین بار در تاریخ جام جهانی است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. وقتی اوناهی از زمین خارج شد و المورابت به بازی آمد، هیچ‌کدام از ۱۱ بازیکن حاضر در زمین برای مراکش، متولد خاک این کشور نبودند. این موضوع نشان‌دهنده قدرت عظیم مهاجران مراکشی در سطح جهانی و در تمامی سطوح اجتماعی است و علاوه بر این، کار بزرگ فدراسیون فوتبال این کشور در اروپا را برای جذب استعدادها و تقویت تیم نشان می‌دهد.

عصر قم

زننده گل تیم، اسماعیل صیباری، متولد تراسا در اسپانیا است. دو ستاره بزرگ تیم یعنی اشرف حکیمی و براهیم دیاز نیز متولد اسپانیا هستند و آخرین پدیده بزرگ شیرهای اطلس، یعنی ایوب بوعدی، در فرانسه به دنیا آمده است. مورد آخر به خوبی نشان می‌دهد که پروژه آن‌ها به کدام سمت حرکت می‌کند. بازی او مقابل برزیل یک شاهکار واقعی بود. او در سن ۱۸ سالگی کنترل بازی را به دست گرفت و کاسمیرو را کاملاً تحت تأثیر قرار داد. 
این هافبک باشگاه لیل، آخرین بازیکنی است که به جمع ملی‌پوشان مراکش اضافه شده است. تایید حضور او فقط یک ماه پیش رخ داد و با سرصدا و تبلیغات فراوان از سوی مراکش اعلام شد. آن‌ها با جذب بوعدی موفق شدند یکی از آینده‌دارترین بازیکنان تیم زیر ۲۱ سال فرانسه را از چنگ این کشور درآورند. شکی وجود نداشت که او موفق خواهد شد و این موضوع در اولین فرصت، آن هم مقابل برزیل در جام جهانی به اثبات رسید. او ۵۰ میلیون یورو ارزش دارد که یک رقم بسیار ارزان برای چنین استعدادی است.

عصر قم

در همین رابطه، در ساعات گذشته تصویری در فضای مجازی پربازدید شده است که براهیم دیاز و یاسین بونو را در حال ورود از مرز ایالات متحده با پاسپورت‌های اسپانیایی و کانادایی نشان می‌دهد. هر دو بازیکن به این دلیل این پاسپورت‌ها را دارند که دقیقاً در همان کشورها متولد شده‌اند؛ جاهایی که خانواده‌هایشان برای یافتن آینده‌ای بهتر به آنجا مهاجرت کرده بودند. 
این تصویر، نماد زنده روحیه فعلی مراکش است؛ تیمی که از اعماق ریشه‌های این کشور ساخته شده و ساختار آن هر روز اروپایی‌تر می‌شود. این وضعیت در جام ملت‌های آفریقا نیز مشهود بود و اکنون در جام جهانی بار دیگر در حال اثبات است؛ تورنمنتی که مراکشی‌ها در آن به دنبال رسیدن به بالاترین جایگاه‌ها هستند.
بازار


نظرات شما