جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

دومین مدرسه «فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور» برگزار می‌شود

دومین مدرسه «فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور» برگزار می‌شود
عصر قم - دومین مدرسه «فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور» با هدف بررسی علمی و معرفتی جریان‌های فکری، اعتقادی و معنوی معاصر و تبیین شیوه‌های مواجهه با شبهات و جریان‌های انحرافی، از ۳۱ مرداد تا ۱۱ شهریور به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر قم - دومین مدرسه «فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور» با هدف بررسی علمی و معرفتی جریان‌های فکری، اعتقادی و معنوی معاصر و تبیین شیوه‌های مواجهه با شبهات و جریان‌های انحرافی، از ۳۱ مرداد تا ۱۱ شهریور به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا ، دومین مدرسه «فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور» با هدف ارتقای دانش و بصیرت دینی و بررسی علمی جریان‌های فکری و اعتقادی اثرگذار بر جامعه، به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
این دوره به همت مرکز «فام» (فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور) معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم و با همکاری دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و حوزه علمیه زنجان برگزار خواهد شد و طی آن، کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به بررسی ابعاد فکری، اعتقادی و اجتماعی برخی از مهم‌ترین فرق، ادیان، مذاهب و معنویت‌های نوظهور می‌پردازند.
برگزارکنندگان این مدرسه با اشاره به گسترش فعالیت جریان‌های فکری و معنوی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، بر ضرورت شناخت دقیق و علمی این جریان‌ها تأکید کرده‌اند؛ چراکه مواجهه مؤثر با شبهات و جریان‌های انحرافی، نیازمند شناخت مبانی، روش‌ها، شیوه‌های تبلیغ و آثار اجتماعی آنهاست.
در این دوره تلاش می‌شود به جای مواجهه احساسی و سطحی، رویکردی معرفتی و تحلیلی نسبت به جریان‌های مورد بحث دنبال شود و ضمن بررسی مبانی فکری و اعتقادی آنها، شیوه‌های اثرگذاری این جریان‌ها بر افکار عمومی، به‌ویژه نسل جوان، مورد واکاوی قرار گیرد.
از جمله محورهای این مدرسه می‌توان به «معنویت از نگاه رهبری شهید انقلاب»، «مسیحیت صهیونیستی»، «اهل سنت»، «الحاد جدید»، «یوگا»، «جریان مدعی یمانی»، «صهیونیسم یهودی»، «بهائیت»، «جریان‌های ماورایی»، «قانون جذب»، «جریان‌های افراطی شیعه» و «لزوم کار تشکیلاتی در مواجهه با فرق و ادیان» اشاره کرد.
بر اساس برنامه اعلام‌شده، این نشست‌ها از ۳۱ مرداد تا ۱۱ شهریور ، هر روز از ساعت ۲۰ تا ۲۱:۳۰ برگزار می‌شود و حجج اسلام و استادانی همچون فتحی، قلعه‌نویی، علیمرادی، جعفری، شیرازی، سیدپورآذر، مرادیانی، رحمانی، عرب، طواف‌زاده، زنجانی و نصیری در آن به ارائه مباحث تخصصی خواهند پرداخت.
برگزارکنندگان این مدرسه، شناخت جریان‌های فکری و اعتقادی معاصر را یکی از الزامات ارتقای سواد دینی و اجتماعی جامعه دانسته و معتقدند افزایش آگاهی عمومی، تقویت قدرت تحلیل و تمییز میان دیدگاه‌های مختلف و آشنایی با مبانی معارف قرآن و اهل‌بیت(ع)، می‌تواند زمینه مواجهه منطقی و مستدل با شبهات و جریان‌های انحرافی را فراهم کند.
علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست‌های مجازی می‌توانند از طریق اینجا اقدام کنند.


نظرات شما