يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف ۱۷۰ تن نهاده دامی و کود شیمیایی احتکار شده در قم

کشف ۱۷۰ تن نهاده دامی و کود شیمیایی احتکار شده در قم
عصر قم - جانشین فرمانده انتظامی استان قم از شناسایی و مهروموم یک انبار احتکار نهاده‌های دامی و کود شیمیایی خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - جانشین فرمانده انتظامی استان قم از شناسایی و مهروموم یک انبار احتکار نهاده‌های دامی و کود شیمیایی خبر داد.

عصر قم


سرهنگ منوچهر نصیری با بیان اینکه در این عملیات 174 تن کالای احتکار شده به ارزش حدود 90 میلیارد ریال کشف شد، گفت: در راستای اجرای طرح‌های مقابله با اخلالگران نظام اقتصادی و برخورد قاطع با محتکران، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق به شناسایی یک انبار بزرگ احتکار کالا شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و اخذ مجوز‌های لازم، از محل مورد نظر بازرسی کرده و 170 تن نهاده دامی و 4 تن کود شیمیایی را که به صورت غیرقانونی دپو و احتکار شده بود، کشف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه ارزش کالا‌های کشف شده از سوی کارشناسان 90 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ منوچهر نصیری، تأکید کرد: پلیس با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی و احتکار کالا‌های مورد نیاز مردم برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.


نظرات شما