عصر قم - کاشان- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور از گروه جهادی امیرالمومنین(ع) کاشان و مدیر آن حجت الاسلام حسنزاده تقدیر و تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در آیین تجلیل از گروههاو فعالین جهادی، از گروه جهادی امیرالمومنین (ع) کاشان و مدیر آن حجت الاسلام مجتبی حسنزاده در حسینیه جماران تهران تقدیر ویژه به عمل آورد.
تجلیل از گروه جهادی امیرالمومنین (ع) کاشان بهپاس تلاشهای مؤثر در عملیات آواربرداری و امدادرسانی به مردم تهران انجام شد.
حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در آیین و تقدیر از این گروه جهادی، نشان از جایگاه والای این مجموعه در عرصه خدمترسانی ملی دارد.
در این مراسم، نشان والی به عنوان نماد تعهد و مسئولیتپذیری، به حجت الاسلام مجتبی حسنزاده اهدا شد.
گروه جهادی امیرالمومنین (ع) کاشان، افتخاری برای دیار دارالمؤمنین و پایتخت نهجالبلاغه کشور است.
لازم به ذکر است، مؤسسه امیرالمومنین کاشان (ع) از سال ۸۲ تا کنون ۵۸ حافظ کل نهج البلاغه، ۳۰ حافظ صحیفه سجادیه و بیش از ۲ هزار حافظ قرآن از کشورهای ایران، تاجیکستان، پاکستان، هند، اندونزی وعراق درمدارس تخصصی شبانه روزی حفظ قرآن و نهجالبلاغه این مؤسسه تربیت کرده است که از این تعداد ۱۵ نفر از این تعداد حافظ کل قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هستند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی