يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

گشایش چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» در حرم مطهر رضوی

گشایش چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» در حرم مطهر رضوی
عصر قم - خراسان - چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» مشهد، از ۱۰ شهریورماه، با هدف ترویج محصولات فرهنگی و حمایت از تولیدات ملی، با حضور حدود ۷۰ تولیدکننده از سراسر کشور و عرضه بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ قلم نوشت‌افزار، در حرم مطهر رضوی گشایش یافت.
  بزرگنمايي:

عصر قم - خراسان - چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» مشهد، از ۱۰ شهریورماه، با هدف ترویج محصولات فرهنگی و حمایت از تولیدات ملی، با حضور حدود ۷۰ تولیدکننده از سراسر کشور و عرضه بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ قلم نوشت‌افزار، در حرم مطهر رضوی گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری رسا در خراسان، حسین ارجمند، مدیر چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» مشهد گفت: این رویداد هم‌زمان با برپایی سیزدهمین نمایشگاه ملی «ایران نوشت» تهران در مجاورت حرم مطهر امام رضا (ع)، آغاز به کارکرد.
وی افزود: در این دوره حدود ۷۰ تولیدکننده از شهر‌های مختلف از جمله تهران، قم، یزد، شیراز و اصفهان حضور یافته‌اند و ۱۰ تولیدکننده نیز از شهر مشهد مقدس در این رویداد مشارکت دارند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد از محصولات عرضه شده تولید داخل هستند، تصریح کرد: بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ قلم انواع اقلام نوشت‌افزار با هدف حمایت از تولید ملی و نیز تسهیل دسترسی خانواده‌ها به محصولات فرهنگی، در نمایشگاه امسال عرضه شده است.
وی با تبیین تفاوت‌های این دوره با سال‌های گذشته افزود: در چهارمین دوره، تأکید ویژه‌ای بر استفاده از شخصیت‌هایی که با فضای فرهنگی و اجتماعی امروز کودکان و نوجوانان ارتباط شده است. از این رو بر انتخاب و عرضه محصولات نظارت دقیق شده تا علاوه بر ارائه تولید ایرانی، از عناصر شاخص فرهنگی ایرانی- اسلامی و مرتبط با شرایط روز کشور استفاده شود.
وی در ادامه گفت: تلاش کرده‌ایم محصولاتی را انتخاب و عرضه کنیم که از نظر محتوایی و فرهنگی دارای ویژگی‌های شاخص باشند تا از تولیدکنندگان دغدغه‌مند در مسیر تولیدات فرهنگی - اسلامی حمایت کنیم و صرفاً ایرانی بودن یک محصول برای ارائه در نمایشگاه کافی نیست.
ارجمند با اشاره به اینکه یکی از رویکرد‌های نوآورانه در این دوره، بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان در بخش‌های اجرایی است، افزود: امسال تلاش کردیم از ظرفیت نسل دهه هشتادی در بخش‌های مدیریتی و اجرایی نمایشگاه استفاده کنیم تا ایده‌ها و خلاقیت‌های این نسل در روند برگزاری رویداد موردتوجه قرار گیرد. هدف ما این است که در سال‌های آینده، نقش این نسل در مدیریت چنین رویداد‌هایی افزایش یابد.
توجه به قیمت‌گذاری منصفانه
مدیر چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» در رابطه با قیمت محصولات، گفت: قیمت‌ها بر اساس عرف بازار و به‌صورت منصفانه تعیین شده‌اند و وجه تمایز اصلی این نمایشگاه، بر محور «ایرانی بودن» و «رویکرد فرهنگی» محصولات است.
وی با اشاره به آمار سال گذشته که بیش از ۴۰۰ هزار بازدیدکننده داشت، پیش‌بینی کرد که امسال تعداد بازدیدکنندگان به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برسد. همچنین وی از تمهیدات پیش‌بینی شده برای تسهیل دسترسی مردم، هماهنگی‌های پارکینگ و فعال‌بودن مرکز پاسخگویی ۱۳۸ برای راهنمایی زائران و بازدیدکنندگان خبر داد./933/
نویسنده: جواد رستمی


نظرات شما