يکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

هشدار ارتش یمن:

شرکت‌ها از حریم هوایی عربستان استفاده نکنند

شرکت‌ها از حریم هوایی عربستان استفاده نکنند
عصر قم - یمن اعلام کرد به‌جز فرودگاه‌های مکه مکرمه و مدینه منوره آسمان عربستان میدان عملیات نیروهای مسلح این کشور است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - یمن اعلام کرد به‌جز فرودگاه‌های مکه مکرمه و مدینه منوره آسمان عربستان میدان عملیات نیروهای مسلح این کشور است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای هشدار خود را به همه شرکت‌های هواپیمایی، کارشناسان، کارمندان و مسافران درباره استفاده از فرودگاه‌ها و حریم هوایی عربستان تکرار کرد.
در این بیانیه آمده است که این فرودگاه‌ها و آسمان عربستان به‌جز فرودگاه‌های مکه مکرمه و مدینه منوره در معرض هدف قرار گرفتن و میدان عملیات نیروهای مسلح یمن هستند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از همه طرف‌ها خواست این هشدارها را جدی بگیرند و تأکید کرد که عربستان سعودی مسئولیت هرگونه «رهگیری ناموفق» را بر عهده خواهد داشت.
نیروهای مسلح یمن همچنین اعلام کرد که به تثبیت معادله‌های اعلام‌شده خود «فرودگاه در برابر فرودگاه، محاصره در برابر محاصره و تشدید تنش در برابر تشدید تنش» تا تحقق اهداف خود مصمم هستند.


نظرات شما