عصر قم - خراسان / یک وعده استاندارد برنج پختهشده حدود یک سوم تا یک دوم لیوان (به اندازه یک موس رایانه) است. این کنترل حجم غذا کمک کند تا بعد از خوردن برنج سفید، قند خون کمتر بالا برود و جا برای دیگر مواد مغذی باز شود. ترکیب برنج با مواد غذایی دیگر میتواند اثر آن بر قند خون را کاهش دهد:پروتئین (مثل مرغ، تخممرغ، توفو یا حبوبات) باعث کاهش سرعت هضم میشود.سبزیجات با داشتن فیبر بالا، به شما کمک میکنند با حجم کمتر برنج سیر شوید.چربیهای سالم مثل آووکادو، مغزها یا روغن زیتون نیز شاخص گلیسمی غذا را کاهش میدهند.استفاده از برنج در غذاهایی مانند خوراکها، کاسههای ترکیبی یا تفتدادهها بهتر از خوردن برنج به تنهایی است.